Hesabım
    Peter Pan'in TV Uyarlaması İçin Çalışmalar Başladı!

    Syfy, yetişkin bir Peter Pan uyarlaması için kolları sıvadı..

    Yapımcı Brian McCauley Johnson ve Syfy, Peter Pan temalı TV dizisi The League of Pan için çalışmalara başladığını duyurdu. McCauley Johnson, Bridge (2013) ve Dominion (2014) projeleriyle karşımıza çıkmıştı. League of Pan, Syfy'nin son dönemde hız alan ve sürekli büyüyen senaryo orijinalleri portföyüne bir başka katkı olacak.

    Syfy, geçtiğimiz günlerde ikonik korku filmi karakteri Chucky'yi bir TV dizisine uyarlayacağını duyurmuştu Orijinal filmin yaratıcısı Don Mancini, diziyi yazacak ve ilk bölümü yönetecek. McCauley Johnson, sevilen Peter Pan ve arkadaşlarının yer aldığı The League of Pan'ı oluşturmak için TV kanalı ile işbirliği yapıyor. TV dizisinde Wendy ve Kayıp Çocuklar büyük halleriyle yer alacak. Adayı yok etmekle tehdit eden yeni bir düşmanla savaşmak için Neverland'e dönecek karakterler, büyümek ve yetişkin olmanın getirdiği zorluklar üzerine de düşünmek durumunda kalacak. Peter Pan'in bu versiyonu büyük yaştakileri de ilgilendiren bir seri olacak.

    NBC Universal Entertainment Networks Orijinal İçerik Başkanı, "Syfy, klasiğe orijinal bir bakış katıyor, keşfedilmemiş topraklarda sınırlı serileri oluşturuyor, yeni maceralar yapıyor ve bu karakterleri daha önce hiç görmediğiniz şekilde sergiliyor." dedi. The League of Pan, J.M. Barrie'nin unutulmaz karakterinden esinlenen ilk TV serisi değil. 2011 yılında, Amerikan TV kanallarından biri, Peter Pan prequel projesi Neverland'ı başlattı. Bu mini dizide Peter Pan, bir grup sokak hırsızı grubunun bir parçasıydı. Soygunlarından biri sırasında, onu ve arkadaşlarını Neverland'e taşıyan garip bir küre ortaya çıktı ve macera yön değiştirdi.

    Hiç büyümeyen çocuk, sinema dünyasına da ilham verdi. Barrie'nin romanının en ünlü uyarlaması 1991 yılında piyasaya sürülen Hook olmuştu, Hugh Jackman, Amanda SeyfriedCara Delevingne ve diğer ünlü oyuncuların oynadığı 2015 yılındaki uyarlama ise olumlu eleştiriler alamamıştı. The League of Pan ise, izleyicilerin çocukluğunda sevdiği karakterleri, yetişkinlik ve beraberindeki sorumluluklar hakkında güçlü bir mesajla birleştirmeyi amaçlıyor. Benzeri temalı masal uyarlamalarının TV'deki üstün başarısı, bu projenin de büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Hikayenin en ünlü anlatımı olan klasik Disney hikayesiyle olan farklılıklara, hayranların nasıl tepki vereceğini yayın hayatına başlayınca göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top