Hesabım
    "You", 3. Sezon Onayını Aldı

    Netflix, beklentilerin üzerinde sevilen diziye yeni sezon onayı verdi..

    Netflix'in geçtiğimiz aylarda ikinci sezonunu yayınladığı ve prömiyer ayında sadece Amerika'da 40 milyon kişinin izlediği You, beklentilerin çok üzerinde çıktı ve bu durum, 3. sezon onayını da beraberinde getirdi. Caroline Kepnes'in romanından esinlenerek yazılan You, Joe Goldeberg isimli bir adamın suç ve gizem dolu hikayesine odaklanıyor.

    You, 2.sezonda Joe'nun Los Angeles'a gitmesiyle başlıyor. Her şeyden kaçıp, yeni bir başlangıç yapmak isteyen Joe, geçmişinden kurtulamaz ve yine garip olaylar birbirini takip eder. Will Bettelheim olarak hayatına devam eden Joe, geçmişiyle yüzleşiyor ve doğru kararlar vermek için çaba gösteriyor. Burada diziyi eleştirenler ve Joe karakterine sempati kazandırdığını söyleyenler oldu ama kurmaca bir karakter için dozu fazla yüksek bulunmadı.

    TV Line'ın haberine göre, gerilimin 3. sezonu 2021'de piyasaya sürülecek ve yine 10 bölümden oluşacak. Netflix, bu haberin hemen ardından bir tweet attı ve bilgiyi hızlı bir şekilde onayladı. Badgley elbette başrolde dönecek. Victoria Pedretti, yine Love Quinn'i canlandıracak. Dışarıdan kendinden emin ve kaygısız olan Love, kalp kırıklığı ve kendi karmaşıklıklarıyla da yüzleşmek zorunda kalmıştı. Kameranın arkasında, yaratıcılar Sera Gamble ve Greg Berlanti, aynı amanda yürütücü yapımcılar olarak yine yerlerini alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top