Hesabım
    Netflix ve BKM Ortaklığından Yeni Orijinal Yerli Dizi Geliyor!

    50 m2 isimli proje, Selçuk Aydemir ve Burak Aksak tarafından üretilecek..

    Hakan: Muhafiz ve Atiye'yi orijinal seri olarak yayına sokan, Rise of Empires: Ottoman için de gün sayan Netflix'in BKM ortaklığında gerçekleştireceği 50 m2 adındaki komedi dizisinin çekimleri bugün başladı. Burak Aksak ve Selçuk Aydemir'in üretecekleri proje, 2020 yılı içerisinde gösterimde olacak.

    Leyla ile Mecnun dizisiyle çıkış yakalayan ve son dönemde Salur Kazan, Deli Dumrul ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? projeleriyle karşımıza çıkan başarılı senarist/yönetmen Burak Aksak’ın kaleme aldığı, Düğün DernekBaba Parası ve Ailecek Şaşkınız filmlerinin yönetmeni Selçuk Aydemir'le birlikte yönettiği dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor.

    Dizinin 8 bölümden oluşacağı açıklandı ve başarılı isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. Bu isimler; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe KarabacakHasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç. Setin ilk gününden, Netflix Türkiye tarafından bir video yayınlandı ve ekip, kısa bir açıklama yaptı.

    Dizi, gizemli bir tetikçi olan ve namı çok iyi bilinen Gölge adlı tetikçinin kim olduğunu bulma yolculuğunu anlatıyor. Babası gibi gördüğü adam tarafından ihanete uğrayan Gölge, 50 metrekarelik bir terziye sığınır ve ortalık durulana kadar çıkmaya niyeti yoktur. Sığındığı terzinin mahalle sakinleri ise onu vefat eden terzinin oğlu zanneder. Gölge, terziye ve mahalle sakinlerine alıştıkça gerçek kimliğinden giderek uzaklaşır. 50 m2, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top