Hesabım
    Jack Reacher, TV Dizisi Oluyor!

    Amazon, Jack Reacher dizisi için onay verdi..

    Amazon, iki filmi çekilen ve olumlu eleştirilen alan aksiyon filmi Jack Reacher'ın TV'ye uyarlanacağını duyurdu. Lee Child kitaplarına dayanan “Jack Reacher”ın TV dizisi için çalışmalar da resmen başlamış oldu.

    Scorpion” dizisinin yaratıcısı Nick Santora, siparişi verilen ve bir sezon onayı çıkan dizide yazar, yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Santora'ya ek olarak, dizinin yapımcılığını Lee Child, Don GrangerScott Sullivan ile Skydance adına Christopher McQuarrie, David EllisonDana Goldberg ve Marcy Ross üstlenecek. Carolyn Harris ise yönetmen koltuğunda oturacak. Dizi Amazon Studios, Skydance Television ve Paramount Television Studios'un ortak yapımı olacak. Amazon'un bir diğer yeni projesi olan “Jack Ryan” serisinin ardındaki aynı ekip, 3.sezona kadar yeşil ışık yaktı. İlk sezon, ilk Jack Reacher romanı olan The Killing Floor'a dayanacak.

    Nick Santora yaptığı açıklamada; “Lee Child inanılmaz bir karakter ve dünya yarattı. Bay Child'ın kitaplarının özünü yakalamak ekibin her bir üyesinin amacı olacak ve bize yol gösterecek." dedi. Tom Cruise, ikisi de Skydance ve Cruise / Wagner tarafından üretilen ve Paramount tarafından dağıtılan “Jack Reacher” ve “Jack Reacher: Never Go Back” adlı iki filmde başrol oynadı. 2012 yılında yayınlanan ve McQuarrie tarafından yönetilen ilk film, küresel gişede 218 milyon dolar hasılat elde etti. Edward Zwick'in yönetmen olarak devraldığı 2016 yılındaki devamı ise küresel alanda sadece 162 milyon dolar hasılat elde etti ve geri adım attı.

    2018'de Lee Child, Jack Reacher'ı bu kez TV projesi olarak yeniden başlatmak istediğini söyledi ve görüşmeler o tarihlerde başladı. Jack Reacher, Child'ın 23 romanında, kısa öyküler ve romanlarla birlikte ortaya çıktı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top