Hesabım
    Oscar Ödüllü Yönetmen Steve McQueen, Amazon'la Anlaşma İmzaladı

    McQueen, Amazon için projeler üretecek ve çekecek..

    Valerie Macon

    Oscar Ödüllü yönetmen ve senarist Steve McQueen, Amazon Studios'la genel bir anlaşma imzaladı. Haber, Amazon Studios Başkanı Jen Salke tarafından Pasadena'daki Televizyon Eleştirmenleri Birliği Kış Basın Turu'nda açıklandı.

    Anlaşmanın bir parçası olarak Amazon, televizyon projesi “Last Days”i geliştirdi. Oscar'lı “12 Years a Slave”in yönetmeni Steve McQueen, bu yıl Amazon Prime Video'da gösterime girecek olan “Small Axe” dizisinin de yönetmenliğini yapıyor. John Boyega ve Letitia Wright'ın başrollerde olduğu dizinin ortak yapımcılarından biri BBC One.

    McQueen, “Amazon ile bu yeni girişim ve ortaklıktan heyecan duyuyorum. Risk ve değişimi destekleyecek ve kolaylaştıracak bir iş ortağına sahip olma fikri heyecan verici olmaktan daha fazlası ”dedi. Salke ise, “Steve McQueen'in ödüllü yetenekleri ve kışkırtan, eğiten ve eğlendiren hikayeler üretme becerisi sonsuz görünüyor. Last Days'in geliştirilmeye başlamasıyla birlikte, McQueen'in küresel Amazon Prime Video müşterilerimiz için başka neler üretebilceğini düşünmek bizi heyecanlandırıyor." açıklamasında bulundu.

    Last Days,ölmekte olan bir dünyada, hükümetlerin ve gelişim gösteren yapay zekanın Mars'ı seçici bir şekilde kolonileştirmek için, gizli bir plan oluşturdukları sürükleyici bir bilim-kurgu gerilimi olarak tanımlanıyor. Dizi, bir kadının bildiği her şeyi kaybetme riskiyle, nereden geldiğiyle ilgili gerçeği keşfetme yolculuğunu takip edecek.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top