Hesabım
    Snowpiercer'ın TV Uyarlamasının Yayın Tarihi Belli Oldu!

    Proje, sonunda prömiyer tarihini aldı..

    Uzun süren ve birkaç kez ertelenen TNT’nin Snowpiercer uyarlaması nihayet prömiyer tarihini aldı. Jennifer Connelly ve Daveed Diggs'in rol aldığı dizi, 31 Mayıs Pazar günü prömiyer yapacak. Bu yıl Parasite filmiyle fırtınalar estiren Bong Joon Ho'nun 2013 yılında çektiği filmden uyarlanan serinin yöneticilerinden biri de yine yönetmenin kendisi olacak.

    Dünyanın donmuş bir toprak haline gelmesinin yedi yıl sonrasında geçen Snowpiercer, sürekli hareket eden bir trende yaşayan insanların hikayesine odaklanıyor. Sınıf savaşı, sosyal adaletsizlik ve hayatta kalma politikası gibi konular da hikayede önemli yer tutuyor. Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto UrbinaSheila Vand ve Jaylin Fletcher dizinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler. Snowpiercer, Kasım 2016'da sipariş edilmişti ve birkaç erteleme sonrası bu yıl yayın hayatına başlayacak şekilde hazırlandı.

    Showrunner'ı değişen, yönetmenliği birkaç kez başkasına devir olan ve hatta yayınlanacağı kanal da birçok kez el değiştiren Snowpiercer, sonunda TNT'de mayıs ayında prömiyer yapacak. Snowpiercer'ın son hali, CJ Entertainment ile birlikte Tomorrow Studios tarafından üretildi. Dizinin yapımcılığını Tomorrow Studios’dan Marty Adelstein ve Becky Clements üstlenecek. Yapım ekibinde ilk bölümü yeniden yazan showrunner Manson, yönetmen James Hawes, Matthew O’Connor ve filmin yapımcıları olan Bong, Miky Lee, Tae-sung Jeong, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi bulunuyor. 

    Snowpiercer, 31 Mayıs 2020 tarihinde prömiyerini yapacak ve yayın hayatına başlayacak. 2. sezon onayını şimdiden aldığını da belirtelim.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top