Hesabım
    Game of Thrones Spin-off'u ‘House of the Dragon’ 2022 Yılında Yayınlanacak!

    Targaryen Hanesi geri dönüyor..

    HBO programlama şefi Casey Bloys, Variety'e verdiği demeçte, Game of Thrones spin-offu House of the Dragon'un 2022 tarihinde büyük ihtimalle yayında olacağını söyledi. Bu elbette resmi bir tarih değil ama tahmin edilen ve planlanan yıl 2022 olarak belirlendi. Daha detaylı bir tarih verilmedi. Çekimlerin ise 2021 yılında bitmesi planlanıyor.

    George R.R. Martin ve Ryan Condal tarafından ortaklaşa oluşturulan House of the Dragon, Fire & Blood'a dayanıyor. Game of Thrones hikayesinden 300 yıl öncede geçecek olan proje, Targaryen Hanesi'nin geçmişini anlatacak.

    Casey Bloys, “Bu fikirler bazen bir araya gelirler, bazen gelmezler. Ve burada durumun şimdilik bu olduğunu söyleyebilirim. İşaret edeceğim hiçbir şey yok. House of the Dragons'ın avantajlarından biri, George'dan bir metin olması ve bir yol haritasının bulunması. Goldman, bir dünya kurma konusunda daha fazla zorlukla karşılaşmıştı ama bu projeyi çok güzel ele aldı ve göze batan bir şey yoktu.” sözlerini sarf etti.

    House of the Dragon dizisinin oyuncu kadrosunda Naomi WattsJamie Campbell BowerNaomi AckieMiranda RichardsonAlex Sharp gibi ödüllü ve popüler isimler bulunuyor. Senarist koltuğunda  X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, Kick Ass gibi yapımlarda imzası bulunan Jane Goldman bulunuyor. House of Dragon'ın yönetmenlik görevini ise, bu proje için birçok film teklifini reddeden S.J. Clarkson üstlenecek.

    Watchmen hakkındaki tartışmalara da değinen Bloys, Lindelof'a bir sonraki hamlesini düşünmek için biraz verdiğini söyledi ve ekledi; “Damon bununla harika bir iş çıkardı. Ona ne yapmak istediğini düşünmesi için zaman veriyorum ve bu konuda gerçekten öncülük ediyorum. Eğer bir fikri varsa, yapmaya istekli olursa, biz hazırız. Bu yüzden onu bekleyeceğim ve ne yapmaya karar verdiğine bakacağız. Damon'un istediği şeyi yapmak istiyorum, ister 'Watchmen'in başka bir sezonu olsun, ister başka bir proje. Damon çalışmak istediğim kişi. Bu yüzden, yapmak istediği şey tamamen gerçekten Damon'a bağlı.”

    Watchmen'in ikinci sezonu belirsiz ama House of the Dragon, büyük ihtimalle 2022 yılında HBO'da izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top