Hesabım
    The Walking Dead: World Beyond'un Yayın Tarihi Belli Oldu

    The Walking Dead spin-offu için geri sayım başladı..

    AMC, 10 sezonluk fenomen dizi “The Walking Dead”in spin-off projesi “The Walking Dead: World Beyond”un prömiyer tarihini belirledi. Dizi, "The Walking Dead"in 10. sezonunun finalinin ardından, 12 Nisan Pazar günü başlayacak. 

    İşte AMC'nin spin-off için açıklaması: “The Walking Dea: World Beyond”, kıyamet sonrası dünyanın hayatta kalan bir medeniyetinde ortaya çıkan ilk nesli takip eden yeni bir mitolojik hikayeyle Walking Dead evrenini genişletiyor. İki kız kardeş ve iki arkadaş, bilinen ve bilinmeyen cesur tehlikelere karşı önemli bir görev üstleniyor. Onları korumak isteyenler ve onlara zarar vermek isteyenler tarafından takip edilen, büyüme ve dönüşüm hikayesi barındıran dizi, tehlikeli topraklarda ortaya çıkıyor ve karakterler, dünya, kendileri ve birbirleri hakkında bildikleri her şeye meydan okuyor. Bazıları kahraman olacak, bazıları kötü adam olacak ama hepsi aradıkları gerçekleri bulacak.”

    Dizinin yaratıcısı Scott M. Gimple, olurken, ona orijinal seride de bulunan senarist Matthew Negrete eşlik edecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Annet MahendruAliyah RoyaleNicolas Cantu, Diane CrookeHal CumpstonAlexa Mansour gibi genç isimler yer alıyor. 

    2010 yılında yayın hayatına başlayan ve şu sıralar 10. sezonunu kutlayan The Walking Dead'e 2015 yılında Fear the Walking Dead eklenmiş ama pek beğenilmemişti. Şimdi ise genç ve yeni neslin kıyamet sonrası yaşadıklarını anlatan The Walking Dead: World Beyond geliyor. Dizi, 12 Nisan 2020 tarihinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top