Hesabım
    Yeni Netflix Gerilimi "The Stranger"dan Altyazılı Fragman!

    En yakınımızdaki kişileri gerçekte ne kadar iyi tanıyoruz?

    Netflix, yeni orijinal gerilim serisi The Stranger'ın fragmanını paylaştı. "Hepimizin sırları vardır" mottosuyla duyurusunu yapan dizi, bir yabancının tüm sırları ortaya çıkmasıyla hayatı alt üst olan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Fragmandan da anlaşılacağı üzere The Stranger bol gizem ve gerilim barındırıyor.

    Harlan Coben'in çok satan gerilim romanından aynı isimler uyarlanan 8 bölümlük dizide, Jacob Dudman, Brandon Fellows, Siobhan Finneran, Anthony Head, Paul KayeKadiff Kirwan ve Stephen Rea başlıca rolleri üstleniyor. Dizinin yapımcılığını Madonna Baptiste yaparken, yürütücü yapımcılık görevinde Daniel Brocklehurst ve Harlan Coben bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Daniel O'Hara ve Hannah Quinn yer almış durumda.

    Harlan Coben'in yazdığı hikayede Adam adlı bir adam ve ailesini merkezde görüyoruz. Bir yabancı, bir gün ortaya çıkar ve ailenin tüm sırlarını ortaya çıkarır. Bunun üzerine Adam, bu olayın üzerine gider ve yabancılarla dolu gerilimli bir macera başlar. Adam'a aile sırlarını açıklayan kişli ve etrafındaki insanların kimlikleri de gizemini korumaktadır.

    The Stranger, 30 Ocak 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de de yayında olacak. Dizi için yayınlanan tanıtım yazısında ise şu ifadeye yer verildi: "Hepimizin sırları vardır. Harlan Coben’ın romanından uyarlanan The Stranger, bizleri korktuğumuz bir soruyla karşı karşıya bırakıyor: En yakınımızdaki kişileri gerçekte ne kadar iyi tanıyoruz?"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top