Hesabım
    Better Call Saul, 6. ve Final Sezonu İçin Onay Aldı!

    6. sezon, Better Call Saul'e veda edeceğimiz sezon olacak..

    Better Call Saul, altıncı ve final sezonu için AMC'den onayı aldı. Sony Pictures Television tarafından üretilen dizi bol Emmy ve Altın Küre ödülü sahibi Breaking Bad'in spin-off projesi olarak yayın hayatına başladı ve sezon sayısı olarak orijinal projeyi geride bıraktı.

    10 bölümlük beşinci sezonu 23 ve 24 Şubat 2020 tarihlerinde çift prömiyer yapacak olan dizi, 2021 yılının ilk aylarında son sezonuyla ekranlara veda edecek. Gösteride başroldeki Bob Odenkirk'e, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael MandoTony Dalton ve Giancarlo Esposito gibi isimler eşlik ediyor. Yapımcılığını Peter Gould, Vince Gilligan, Mark JohnsonMelissa Bernstein ve Thomas Schnauz yönetiyor.

    Showrunner ve baş yapımcı Peter Gould, “Better Call Saul'un ilk gününden beri hayalim karmaşık ve uzlaşmaz kahramanımız Jimmy McGill'in hikayesini anlatmaktı. Şimdi AMC ve Sony bu rüyayı gerçekleştiriyor. Bu yolculuğu mümkün kılan hayranlara ve eleştirmenlere daha fazla minnettar olamazdık. Gelecek ay, altıncı ve son sezon için çalışmaya başlayacağız." açıklamasında bulundu.

    AMC Networks Entertainment Group ve AMC Studios başkanı Sarah Barnett ise, “Televizyon tarihindeki en ikonik dizilerden birinin geri planını aydınlatmak, AMC'nin şimdiye kadar almış olduğu en cesur kararlardan biriydi. Vince Gilligan ve Peter Gould'un yaratıcı dehası sayesinde, en iyi projelerden biri oldu. Beş sezon boyunca en iyi hikaye anlatımlarından bazılarını sunmaya devam eden Better Call Saul'un olağanüstü yetenekli ekibiyle işbirliği yapmak tam anlamıyla bir zevkti.” dedi.

    Ekip adına, Televizyon Kış Turu'nda konuşan diğer bir kişiyse Sony Pictures Television'un başkanı Jeff Frost oldu ve şu açıklamayı yaptı: “Breaking Bad gibi, Better Call Saul da en iyi şekilde parlak bir hikaye anlatımı. Vince ve Peter, televizyonda başka hiçbir şeye benzemeyen büyüleyici bir dünya ve çekici karakterler yarattılar. Bu olağanüstü oyuncu kadrosunun olağanüstü performansları her sezon seyircileri büyüledi. Bu muhteşem dizinin sona erdiğine üzügünüz."

    Better Call Saul, 23 Şubat 2020 tarihinde 5. sezon prömiyerini yapacak ve 6. sezon için çalışmalara başlayacak. Diziye, muhtemelen gelecek senenin başlarında veda edeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top