Hesabım
    Steve Martin ve Martin Short'tan Suç Komedisi Geliyor!

    İki komedyen Hulu için bir araya geliyor..

    Netflix

    Steve Martin ve Martin Short yıllardır birlikte geziyorlar, sunuculuk yapıyorlar ve programlara katılıyorlar ama uzun bir süredir aynı projede yer almıyorlar. Bu durum sonunda düzeliyor ve muhteşem ikili harika bir orijinal dizi ile yakın zamanda Hulu platformuna geliyor.

    Hulu, yaptığı açıklamada, Steve Martin ve John Hoffman (Grace & Frankie, Looking) tarafından ortaklaşa yaratılan ve yazılan, Steve Martin ve Martin Short'un başrolde oynayacağı bir komedi serisine onay verdiğini duyurdu. Martin ve Hoffman, This Is Us'ın yaratıcı ekibinin başındaki Dan Fogelman, Jess Rosenthal ve Martin Short ile birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek. Dizi, 20th Century Fox Television tarafından üretilecek. Gerçek suçlara takıntılı olan ve aniden kendilerini bir tanesinin içinde bulan üç yabancı etrafında dönecek olan hikaye, iki usta komedyeni yıllar sonra aynı porjede buluşturacak. Bu iki komedi efsanesi, Three Amigos'tan Father of the Bride'a kadar birçok projede beraber oynamışlar ve efsaneleşmişlerdi ancak, bu proje beraber rol alacakları ilk TV dizisi olacak. 

    Steve Martin, son yıllar az projede yer aldı. It's ComplicatedThe Big Year ve Billy Lynn's Long Halftime Walk filmlerinde yer alan Martin, 1972 yılındaki The Sonny and Cher Comedy Hour adlı diziden sonra ilk defa bir TV projesinde uzun soluklu yer alacak. Martin Short ise, 2000'li yılları neredeyse tamamen TV projeleriyle ve irili ufaklı onlarca performansla geçirdi. Short'u son olarak Apple'ın The Morning Show adlı yapımında izleme fırsatı bulduk.

    Bir prömiyer tarihi belirlenmedi ve dizinin ne kadar süreli olduğunu bilmiyoruz ama bu, harika iki komedyen için heyecanlanmaya engel değil. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top