Hesabım
    Chris Evans'lı Suç Gerilimi "Defending Jacob"a İlk Bakış

    Defending Jacob'ın ilk detayları belli oldu..

    Chris Evans, uzun süre sonra ilk TV rolünü Apple TV +'da yayınlanacak olan suç draması Defending Jacob'la sergileyecek. Cinayet şüphesiyle yargılanan 14 yaşındaki oğlunu savunan bölge avukatının hikayesinin anlatıldığı dizi, William Landay'in aynı adlı romanından uyarlandı. 

    Apple, Kaliforniya'daki Televizyon Eleştirmenleri Derneği için düzenlenen kış basın turu sırasında ilk seri görüntülerini ve prömiyeri tarih bilgilerini yayınladı. Defending Jacob, ilk üç bölümle birlikte 24 Nisan 2020 tarihinde sadece Apple TV +'da görücüye çıkacak. Yeni bölümler daha sonra her cuma haftalık olarak yayınlanacak. William Landay'ın aynı isimli çok satan ve 2012 tarihli romanına dayanan mini dizide Michelle Dockery, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel ve Sakina Jaffrey oyuncu olarak yer alıyor ve Evans'a eşlik ediyor. Paramount Television Studios ve Anonymus Content yapımcılığındaki Defending Jacob, yaratıcı, yazar, yönetici ve aynı zamanda showrunner Mark Bomback tarafından üretildi. 

    The Imitation Game'in yönetmeni Morten Tyldum, Adam ShulmanMark Bomback, Rosalie Swedlin ve Chris Evans, dizinin yürütücü yapımcılık görevini üstlenecekler. Dizinin orijinal tanıtımında ise şu ifadeler yer alıyor: "Defending Jacob, küçük bir Massachusetts kasabasını sarsan şok edici bir suç etrafında yaşanan ve kendisini, adaleti yerine getirmek için yeminli görevi ve oğlu için koşulsuz sevgisi arasında parçalanmış hisseden bir Yardımcı Bölge Avukatı'nın yaşadıklarını anlatan bir mini drama dizisidir."

    Defending Jacob, 24 Nisan 2020 tarihinden prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top