Hesabım
    Bob's Burgers'ın Yazarından Yeni Animasyon!

    Central Park adlı animasyonun ilk detayları belli oldu..

    Bob's Burgers'ın yaratıcısı Loren Bouchard'ın Apple TV+ için ürettiği yeni müzikal animasyon şovu Central Park'ın ilk resmi fotoğrafı yayınlandı. Bir burger restoranı işletmeye çalışan sevimli ve tuhaf Belcher ailesinin hikayesini anlatan Bob's Burgers, Fox animasyon bloğunda büyük bir başarı elde etti. Dokuz sezon yayınlandı ve 10. sezon yerine bir sinema projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Bouchard, tarafından yazılan ve yönetilen Central Park'ta Bouchard'la birlikte yürütücü yapımcılık yapacak isimler Josh Gad ve Nora Smith olacak. Bir aile hikayesi anlatacak olan seride Josh Gad'in yanı sıra, Leslie Odom Jr., Kristen Bell, Kathryn Hahn, Tituss BurgessDaveed Diggs ve Stanley Tucci seslendirme yapacak. Central Park'ın Teksas, Austin'de gerçekleştireceği SXSW'deki prömiyerin ardından 2020 yazında başlayacağı duyuruldu.

    Central Park adlı animasyon serisi, Central Park'ta yaşayan ve bakıcı olan Tillerman Ailesi hakkında animasyon bir müzikal komedi. Central Park Müdürü Owen ve gazeteci eşi Paige, çocukları Molly ve Cole'u dünyanın en ünlü parkında yetiştirirken, otel mirasçısı Bitsy Brandenham ve asistanı Helen, parkı bir beton yığınına çevirmek istiyorlar. Aile, yeşil alanın bu kabul edilemez dönüşümünü engellemek için direniyor ve dizinin hikayesi bu noktada başlıyor.

    Apple TV+'ın üst üste açıkladığı projelere eklenen Central Park, son olarak Bob's Burgers'ı yaratan Loren Bouchard önderliğinde yaz aylarında prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top