Hesabım
    Steve Carell, The Morning Show'un İkinci Sezonunda Olmayabilir

    Steve Carell konusundaki belirsizlik devam ediyor..

    Morning Show, ikinci sezonu için hazırlanıyor ancak, başrol oyuncularından biri yeni sezonda olmayabilir. Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon, The Morning Show'daki karakterleri Alex Levy ve Bradley Jackson rollerini tekrar canlandıracak olsa da, Apple TV+ dizisinde Steve Carell'in sevilmeyen Mitch Kessler karakteri için henüz resmi bir açıklama yok ve bunun düşük bir ihtimal olduğu konuşuluyor.

    The Morning Show'un yürütücü yapımcısı Michael Ellenberg, Apple TV+'ın Televizyon Eleştirmenleri Birliği kış basın turu oturumu sırasında, gazetecilerle yaptığı sohbette yaptığı açıklamada, ikinci sezonun

    ilk iki bölüm senaryosunu okuduğunu belirtti ve henüz Kessler için bir güncelleme olmadığını dile getirdi.

    Ellenberg'in yorumu, showrunner Kerry Ehrin'in aralık ayında Hollywood Reporter'a yaptığı “Steve'in ikinci sezonda geri gelmesini istiyorum ama henüz bitmiş bir anlaşma yok. Tüm söyleyebileceğim bu.” açıklamasıyla birleşince, Carell için umutlanmamak gerektiği ortaya çıkıyor.  

    Carell’in Mitch karakteri, #MeToo ile suçlandıktan sonra The Morning Show'dan kovuldu. Olası 2.sezonda Ehrin, Mitch Kessler için “Hala aynı adam ama iyi bir adam olmadığına dair daha fazla farkındalığa sahip. Ancak insanlar bir trajedi yaşadıklarında bile bir gecede tamamen değişmezler. Tüm alışkanlıklarımız ve nevrozumuz bize o kadar derinden bağlanmış ki, inkar veya mazeret başka bir alışkanlığa dönüşmüş durumda. Çok, çok kötü şeyler yaptı. Bu bir geri dönüşle ilgili değil. Başka bir şeyle ilgili.” açıklamasında bulundu.

    Tüm bunların ışığında, Carell'in ve karakterinin ikinci sezonda olması güç görünüyor ama Ehrin'in açıklamaları bir açık kapı bırakmış durumda. Bunu öğrenmek için yılın son aylarını beklemek durumundayız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top