Hesabım
    Arrow Finalinden Karakter Sürprizleri!

    Final bölümünde bazı karakterlerle yeniden buluşuyoruz..

    Güzel reytingler alan ve sadık bir hayran kitlesine sahip olan Arrow, sekiz sezondan sonra, önümüzdeki hafta James Bamford tarafından yönetilen, Marc Guggenheim ve Beth Schwartz tarafından yazılan “Fadeout” başlıklı final bölümüyle sona erecek. Arrow'a veda etmenin zamanı geldi!

    Hoşça kal deme zamanı olsa da, finalden bazı yeni görüntüler, Felicity Smoak olarak Emily Bett Rickards'a tekrar merhaba demenin zamanının geldiğini ortaya koyuyor. Rickards, uzun süredir Team Arrow teknoloji sihirbazı Felicity Smoak'ın tamamen güçlü Monitör (LaMonica Garrett) ve Oliver Queen (Stephen Amell) ile birlikte olabileceği bir yere hareket ederek 7. sezonda Arrow'u geride bırakmıştı. Ancak bu olasılık, gelecek için çok uzak bir yerde. Çünkü, iç karartıcı fotoğraflarda gördüğümüz üzere Oliver Queen fazlasıyla ölü. 

    The Green Arrow, kriz yüzünden, tüm çoklu evrenleri kurtarmak içi kendini feda etti ve Felicity, görünüşe göre Barry Allen (Grant Gustin) ve Sara Lance (Caity Lotz) gibi karakterlerle birlikte bu kayıpla başa çıkmak için geri döndü.

    Plot detayları fazla bilgi vermiyor ama Oliver Queen'in dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Amell, bunun nasıl olacağını daha önce anlatmıştı ve bir final bölümü için bazı geri dönüşler izleyici için de cezbedici. Yayınlanan fotoğraflardan biri, karakterleri bir arada gösteriyor ve bazı ipuçları veriyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top