Hesabım
    Game of Thrones'un Yıldızlarından Pilou Asbæk, Hayran Tepkilerine Katılmadığını Söyledi

    Pilou Asbæk, hayranları anladığını ama finali harika bulduğunu dile getirdi..

    Game of Thrones'un son sezonlarında diziye dahil olan ve kötü yanlarına rağmen sevilen Euron Greyjoy karakterini canlandıran Pilou Asbæk, Game of Thrones'un sona erdiği zamandaki fan tepkilerini anlamadığını dile getiriyor, hatta finalin "mükemmel" olduğunu düşünüyor.

    Hayranların bir kısmı, Daenerys'in nihayet çılgın kraliçe olduğu, Jon Snow'un günahları için onu öldürdüğü ve Bran Stark'ın Westeros Kralı unvanı aldığı finali hayal kırıklığı olarak nitelendirmişti. Ortak fikir birliği, dizinin sonlara doğru çok aceleci davrandığı ve karakter gelişimi konusunda önceki sezonlar kadar iyi olmadığı görüşündeydi. Dizinin dayandığı kitapların yazarı George R.R. Martin, serinin on sezona kolayca uzayabileceğini söylemiş ve böylece aceleciliğin ortadan kalkacağını dile getirmişti. İyi ya da kötü, serinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss bunu tercih etmedi ve diziyi sekiz sezon ve kısaltılmış bölüm sayılarıyla nihayete erdirdi.

    Oyunculardan bazıları, hayranların öfkelerini haklı bulsa da Pilou Absæk tam olarak bu kategoriye girmiyor. 2020 Screen Actors Guild Ödülleri öncesi düzenlenen kırmızı halıda konuyla ilgili kısa bir röportaj veren oyuncu; “Senaryoyu okuduğumuz zaman 15, 20 dakika boyunca ayakta alkışladık. Bence mükemmel bir sondu ama bir efsane sonlandığı için insanlar üzgündü. Anlıyorum, ben de bir parçası olmadan önce gösterinin büyük bir hayranıydım ve eğer bu şekilde bitseydi ben de öfkelenirdim. Çok sevdiğiniz bir şey için hayır dendiğindeki parçalanma hissi gibi. Game of Thrones tüm dünyadaki milyonlarca insana veda etti ve üzgündüler.” açıklamasında bulundu.

    George R. R. Martin henüz kitapları bitirmedi ve dizinin finaliyle ne kadar örtüşecek bilmiyoruz. Belki de Martin, tepkileri göz önünde bulundurdu ve bazı değişikliklere gitti. Bunu beklerken, Game of Thrones dünyasının TV macerasında da yeni gelişmelere bakıyoruz. Targaryen Hanedanı'nın 300 sene önceki maceralarını anlatacak olan House of the Dragon, 2022 yılı içerisinde HBO'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top