Hesabım
    Heyecanla Beklenen Netflix Dizisi "Locke & Key"den Özel Video!

    Çizgi romandan TV'ye uzanan bir yolculuk..

    Heyecanla beklenen Netflix dizisi Locke & Key'den gösterimine sayılı günler kala özel bir vide yayınlandı. Videoda, çizgi romandan TV'ye uzanan fantastik yapımın yolculuğu ve esinlenilen noktalar izleyiciye aktarılıyor. Kamer arkası görüntülerinin de yer aldığı videoda, ortak yaratıcılar Joe Hill ve Gabriel Rodriquez ile aynı zamanda dizi sorumluları olan Carlton Cuse ve Meredith Averill de bulunuyor.

    Locke & Key” serisinin iddialı oyuncu kadrosunda ise TV dünyasının yakından tanıdığı isimler bulunuyor; Scandal dizisiyle sükse yapan Darby Stanchfield, Nina Locke rolüyle karşımıza çıkacak, IT filmlerinde övgüler alan Jackson Robert Scott, Bode Locke, American Crime'da yıldızı parlayan Connor Jessup, Tyler Locke, Emilia Jones ise Kinsey Locke rolünü canlandıracak.

    Carlton Cuse ve Meredit Averill'in showrunner olarak da görev aldığı ve Netflix için üretilen dizi, fantastik ve korku türlerini harmanlayan iddialı bir yapım. Babaları esrarengiz bir biçimde ölen 3 çocuk ve anneleri, aile mirası evlerinde yaşamak üzere yola çıkarlar. Eve ulaştıktan bir süre sonra gizemli anahtarlar bulan Locke Ailesi, bu anahtarların babalarının ölümüyle alakalı olabileceğini düşünmeye başlar. O sırada, anahtarlar sayesinde özel güçler edindiklerini de öğrenirler ama karşılarında onları engelleyecek ve anahtarlara sahip olmak isteyecek kötü düşmanlar bulunmaktadır. 

    Locke & Key, Netflix'le anlaşılmadan önce birkaç platform gezdi ve proje bir türlü hayat geçmemişti. Sonunda çizgi roman hayranları diziye kavuşacak. Locke & Key, 7 Şubat 2020 tarihinde Netflix'te prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top