Hesabım
    Altered Carbon'un İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

    Altered Carbon'un merakla beklenen ikinci sezonundan tanıtım videosu da geldi..

    Merakla beklenen, siber punk evrenine sahip bilim kurgu dizisi Altered Carbon'un ikinci sezonu için nihayet yayın tarihi açıklandı. 8 bölüm olarak yayınlanacak yeni sezon, 27 Şubat 2020 tarihinde, elbette tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye platformunda da prömiyer yapacak.

    İkinci sezonun başrolünde Anthony Mackie’nin yer aldığını uzun bir süredir biliyoruz. Mackie, ilk sezonda Joel Kinnaman’ın canlandırdığı Takeshi Kovacs karakterinin yeni formuna hayat verecek. Mackie dışında, kadroda bulunan isimlerden biri Renee Elise Goldsberry. Goldsberry, Takeshi’ye sadık devrimci Quellcrist Falconer karakteriyle karşımıza çıkacak “Luke Cage”in yıldızı Simone Missick ise üstün yetenekleri olan kelle avcısı Trepp rolüyle ikinci sezonda yer alacak. Torben Liebrecht, Takeshi’nin peşindeki özel kuvvetler komutanı Ivan Carrera’ya; James Santo ise güçlü Yakuza lideri Tanaseda Hideki’ye hayat verecek. Chris Conner ise dizinin en uzun soluklu oyuncusu olarak Poe karakterini canlandırmaya devam edecek.

    Richard K. Morgan’ın hala en çok satan romanlar arasında yer alan aynı adlı romanından uyarlanan "Altered Carbon", insan bilincinin korunabildiği ve vücut değiştirerek ölümün önüne geçildiği bir gelecekte geçiyor. İlk sezonda bir cinayet üzerinden ilerleyen hikaye, bakalım bu kez nasıl sürprizlerle yayında olacak. Dizinin showrunnerları Laeta Kalogridis ve Alison Schapker olurken, yürütücü yapımcılık görevini Alison Schapker, David Ellison, Dana GoldbergMarcy Ross ve James Middleton üstleniyor.

    Resmi Twitter hesabından küçük bir tanıtım videosu yayınlanan "Altered Carbon", 27 Şubat 2020 tarihinde macerasına devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top