Hesabım
    Johnny Flynn, Andrew Scott'lı "Ripley"in Kadrosuna Katıldı

    Showtime dizisi Ripley'in kadrosu genişliyor..

    1999 yılında gösterime giren The Talented Mr.Ripley filmiyle daha çok konuşulmaya başlayan yazar Patricia Highsmith, hem yarattığı Tom Ripley karakteri, hem de Stranger on a Train başta olmak üzere diğer yazdığı romanlarla sinemaya ilham veren isimlerden biri. Şimdi, Ripley karakteri TV'ye de uyarlanıyor ve Highsmith'in ismini daha çok duyacağız gibi görünüyor.

    Son olarak The Irishman için yazdığı senaryoyla konuşulan ve Oscar'a aday gösterilen Steve ZaillianRipley adındaki diziyi yazıp yönetecek. Fleabag'deki rahip rolüyle Altın Küre adaylığı kazanan ve çok sevilen Andrew Scott, Ripley karakterine hayat verecek. Bu haber bir süredir biliniyordu ama yeni bir haber Johnny Flynn'ın da dizide rol alacağını bizlere duyurdu. Müzisyen olarak daha çok tanınan Flynn, son yıllarda aktörlük kariyerini de inşa ediyor. Şu sıralar karşımıza David Bowie'yi canlandırdığı Stardust'la çıkmaya hazırlanan Flynn, Ripley dizisinde Dickie rolünü üstlenecek.

    Patricia Highsmith, Ripley karakterinin hikayesini anlattığı The Talented Mr. Ripley, Ripley Under Ground, Ripley’s Game, The Boy Who Followed Ripley ve Ripley Underwater adlı kitapları yazdı ve dizi, 1999 tarihli film gibi, kitapları referans alarak hikayeye en baştan başlayacak.

    Zengin bir iş insanının, oğlunu ülkeye dönmesi konusunda ikna etmesi için Tom Ripley'i tutması ve Ripley'in dolandırıcılık, cinayet ve gerilim dolu bir macera yaşaması üzerinden ilerleyecek olan dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak ve Showtime Kanalı'nda yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top