Hesabım
    Rosario Dawson, Ava DuVernay'in TV Projesi DMZ'e Dahil Oldu

    Dawson, bir çizgi roman uyarlamasında daha yer alacak..

    Rosario Dawson, Quentin Tarantino'nun cesur Death Proof filminde, çizgi roman uyarlamalarının en iyilerinden Sin City'de, Netflix'in ikonlaşan dizisi Daredevil'da ve yakın zamanda izleyeceğimiz mini dizi Briarpatch'da yer alarak çizgi roman uyarlamalarının gözde oyuncularından olduğunu kanıtladı ve şimdi, sırada bir yenisi var.

    Hollywood Reporter'ın haberine göre Dawson, yönetmen / yönetici yapımcı Ava DuVernay'ın yeni HBO Max çizgi roman dizisi DMZ'de yer alacak. Brian Wood ve Riccardo Burchielli'den tarafında Vertigo çizgi romanına dayanarak oluşturulan gösteri, yakın gelecekte Manhattan'da yaşanıyor. Ülkenin geri kalanının acımasız iç savaşa kilitlendiği bir zamanda iki tarafın ayrıldığı yer olan Manhattan, ülkenin askerden arındırılmış tek bölgesi olarak hizmet veriyor. DMZ adı verilen bu bölgede Dawson, hayatını kurtarmaya yardımcı olan ve şu anda New York şehrinin sokaklarını işleten kısır çeteler, savaş ağaları ve güç arayan insanlarla uğraşmak zorunda olan Alma rolünü üstlenecek ve bu atmosferde kayıp oğlunu aramaya çalışacak.

    DuVernay, Netflix yapımı Selma gibi filmler ve When They See Us gibi TV şovları ile tanınıyor ve DMZ'in pilot bölümünü yönetecek. Westworld‘den tanınan Roberto Patino, showrunner olarak hizmet verecek ve senaryoyu yazacak. Proje, DuVernay’ın Warner Bros. TV ile yaptığı genel anlaşmanın meyvelerinden biri ve yeni oluşturulan olan HBO Max hizmeti için önemli bir proje olarak yer almakta.

    Ava DuVernay, bu projenin yanı sıra, DC projesi The New Gods ve drama filmi Battle of Versailles ile meşgul. Rosario Dawson ise David Oyelewo'nun çektiği The Water Man filminin çekimlerini tamamlamak üzere. DMZ, bir mini dizi ya da TV filmi olarak kalabilir.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top