Hesabım
    Disney'in "Obi-Wan Kenobi" Projesi Gelecek Yıla Ertelendi!

    Dizi projesi, senaryo sorunları nedeniyle bir yıl ertelendi..

    Variety'nin haberine göre, Disney+ için hazırlıkları başlanan Obi-Wan Kenobi projesi ileri bir tarihe ertelendi. Senaryo konusunda soru işaretleri olan ve senarist değiştiren dizi, LucasFilm'in de bu konuda devreye girip, eski senaryoları gözde geçirme kararı almasıyla dizi, bir yıllık bir süreyle ertelendi.

    Hossein Amini yazmak için göreve başlamıştı. İddialara göre tüm bölümler yazıldı ama senaryonun büyük bir çoğunluğu beğenilmedi. Önümüzdeki aylarda yeni bir ekibin göreve başlayacağı ve her şeyi baştan ele almak için toplanacağı da konuşulanlar arasında. Bazı kaynaklar, tüm dizinin tamamen askıya alındığını bile söylüyor ama Star Wars evreninde bu ertelemelere alışık olduğumuzdan iptal konusunu sadece bir dedikodu olarak görebiliriz. Rogue One filmi senaryo değişikliği, Solo: A Star Wars Story ise yönetmen değişikliği sebebiyle birkaç kez ertelenmişti.

    Ewan McGregor geçen yılın yaz aylarında dizide Obi-Wan Kenobi rolünü tekrarlayacağını doğruladı ve Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, “tüm senaryoları yazdık, 2020'de çekimlere başlayacağız" açıklamasında bulundu. Jon Favreau’nun Disney Plus’taki “The Mandalorian” dizisinin bir parçası olan yönetmen Deborah Chow da Obi-Wan serisini yönetmek için kadroya dahil edildi. Bu arada, iç ferahlatacak bir bilgi, Chow ve McGregor'ın hala proje içinde olduğunu gösteriyor. 

    McGregor, geçtiğimiz gün katıldığı bir organizasyonda, haberlerin aksine çekimlere bu yaz başlama umuduğu taşıdığını şu sözlerle ifade etti; "Bu yılın yaz aylarında çekime başlayacağımızı düşünüyorum. “Bence senaryolar harika. Gerçekten iyi durumdalar ama daha da iyi olmalarını istiyorlar. Şimdilik takvime bağlı gözüküyoruz.Her şey yolunda."

    Obi-Wan Kenobi projesi, McGregor'ın umuduna rağmen gelecek yıla sarkmış gibi gözüküyor. En azından dizinin tamamen iptal olmadığına sevinebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top