Hesabım
    Amazon'dan "Alex Cross" Dizisi Geliyor!

    James Patterson'ın çok satan roman serisi TV'ye geliyor..

    Amazon, James Patterson'ın uzun yıllardır en çok satanlar arasında yer alan serisine dayanan başka bir TV projesi geliştiriyor. Platform, Alex Cross romanlarına dayanan bir drama için Paramount Television Studios ve Skydance Television ile birlikte çalışacak. Karakter, 29 kitapta yer alıyor ve seri boyunca Washington'da bir dedektif, FBI ajanı ve psikolog olarak çalışıyor.

    Patterson ve yapım ortağı Bill Robinson, projede baş yapımcı olarak görev yapacak. Senaryo için henüz bir yazarla anlaşılmadı. Skydance'den David EllisonDana Goldberg ve Marcy Ross da prodüksiyonda yer alacaklar. Patterson'ın Alex Cross'u bugüne kadar üç kez sinemaya uyarlandı: 1997 yapımı Kiss the Girls ve 2001 yılında vizyon gören Along Came a Spider filmlerinde Morgan Freeman Alex Cross rolünü oynarken, Tyler Perry bu karakteri 2012 yılında çektiği aynı adlı filminde canlandırdı.

    Amazon Stüdyoları, Paramount TV Stüdyoları ve Skydance, Tom Clancy karakterine dayanan Jack Ryan'ı Amazon Prime için çekti. Jack Reacher, Lee Child'ın yakın zamanda Prime Video'dan bir dizi siparişi alan romanlarına dayanıyor. Çevrimiçi yayın platformu olarak başlayan Amazon, edebi uyarlamaları Prime Video içeriklerinin önemli elementleri haline getirdi. Şirketin en uzun süredir devam eden dizisi Bosch, Michael Connelly'nin romanlarına dayanıyor ve dev bütçeli Yüzüklerin Efendisi uyarlaması da yolda.

    Kitaplara dayanan diğer Amazon serileri arasında The Man High Castle, The Boys, Mozart in the Jungle ve yaklaşan Wheel of Time ve Daisy Jones & Six var. James Patterson Entertainment ayrıca; Film, TV ve dijital projeler olarak yazarın beş kitabını geliştirmek için Imagine Entertainment ile bir anlaşma yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top