Hesabım
    Marvel ve Hulu, Ortak Projelerini İptal Ediyor!

    Merakla beklenen bazı projeler rafa kalkmış durumda..

    Tüm zamanların en yüksek hasılatlı filminlerini oluşturan, her yaştan izleyiciye hitap eden ve her yeni projesi merakla beklenen Marvel, sinemada doğru stratejiler uygulasa da TV ve yayın platformlarında planlarını tam olarak belirleyemiyor. Stüdyo anlaşmaları ve hak sahipliği konularında sorunlar yaşayan Marvel'in yeni sorunu Hulu şirketi. Bu anlaşmazlık, tamamen ilişkiyi kesmeye doğru gidecek gibi gözüküyor. 

    Disney+'la olan anlaşmalarında sorun olmayan ve bağlayıcı MCU hikayelerinin planlamasını uygulamaya başlayan Marvel, Hulu'daki yaklaşan projeleri Kevin Smith'in Howard the Duck animasyon dizisi ve daha fazlası için oldukça kötü haberler verdi. Görünüşe göre Hulu, Tigra & Dazzler ve Kevin Smith'in Howard the Duck projesini iptal eden Marvel ile gelecekteki ilişkisini kesiyor gibi görünüyor. Bu prodüksiyonlardaki son geri çekilme, Jeph Loeb'in Marvel TV stüdyosunun kapatılmasını izliyor, bu noktada kalan tüm projeler Kevin Feige gözetiminde Marvel Studios'a doğru kaydırıldı.

    Howard the Duck ve Tigra & Dazzler üzerindeki fişi çekme seçimi, Feige ve ekibini MCU şemsiyesi dışındaki tüm programları yeniden gözden geçirmeye itti. Hulu'nun halen devam eden üç Marvel projesi daha var: Animasyon dizisi Hit Monkey, M.O.D.O.K. ve canlı aksiyon draması Helstrom. 

    Ayrıca, Hulu'nun Netflix'in Defenders ekibinin bir parodisi olduğu düşünülen animasyonlu crossover serisi The Offenders ile ilerlemeye devam etmesi de bu gelişmelerden sonra pek olası görünmüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top