Hesabım
    "Ray Donovan"ın Yayın Hayatı Bitti mi?

    Dizi hakkında önemli açıklamalar geldi..

    2013 yılından beri devam eden, 7 sezon ve 82 bölümden oluşan Ray Donovan, birçok Emmy ve Altın Küre adaylığının yanı sıra, Liev Schreiber ve Jon Voight'a ödüller kazandırdı. 2018 yılında da ödül kazanan dizi, buna rağmen yolun sonuna gelmiş gibi görünüyor.

    Ray Donovan yedinci sezonunu yeni tamamladı ama sekizinci sezonla ilgili henüz net bir bilgi yok. Son zamanlarda, yıldız Liev Schreiber ve Showtime şefi Gary Levine, TV şovunun geleceği üzerinde görüşmelerde bulundu ama bir sonuç alınamadı. Drama dizisi, Liv Schreiber'in canlandırdığı, ailesinin ihtiyacı olan adam olmak için çalışan profesyonel bir tamirci olan Ray Donovan'ın hikayesine odaklanıyor.

    Liev Schreiber dışında güçlü oyuncu kadrosunda Alan Alda, Zach Grenier, Jon Voight, Dash Mihok, Eddie Marsan, Pooch Hall, Kerris Dorsey ve Graham Rogers gibi isimler yer alıyor. Bu yılın TCA kış basın turu toplantısında, Showtime patronu Gary Levine, Ray Donovan'ın geleceği hakkında konuştu ve dizinin sona yaklaştığı mesajını verdi. Levine, yaptığı açıklamada "Ray Donovan'ın koşusunun sonuna yaklaştığını düşünüyorum. Hep yedi ya da sekiz sezon diye konuştuk. Henüz bir şey kararlaştırılmadı ama serinin sona yaklaştığını söylemek doğru olur.” açıklamasında bulundu.

    Dizinin başrol oyuncusu olan başarılı oyuncu Liev Schreiber ise sekizinci sezon konusunda umutlu. Yıldız oyuncu, Instagram hesabı üzerinden hayranlara seslendi ve dizinin devam etmesi için Showtime'a ulaşmaya davet etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top