Hesabım
    Netflix'ten Önemli Animasyon Hamlesi!

    Netflix, "Titmouse" şirketiyle anlaşma imzaladı..

    Netflix yetişkin animasyon projeleri için önemli bir adım attı. Platform, “Big Mouth” un arkasındaki animasyon evi olan Titmouse stüdyosu ile çok yıllık bir üretim taahhüdü imzaladı. Anlaşma kapsamında Netflix, Titmouse'un geliştirdiği animasyonların ilk alım hakkına sahip olacak.

    Titmouse başkanı ve kurucusu Chris Prynoski, birliktelikle ilgili esprili açıklamalarda bulundu ve “Netflix sabit kalmak isteyip istemediğimizi sorduğunda çok heyecanlandık. Bunun açık bir ilişki olup olmadığını sorduğumuzda, “Evet, elbette. 21. yüzyıldayız. Bunu elde etmenin tek yolu bu.” dediler. Şimdi biz onlar için faydaları olan arkadaşız ve daha iyisi olamazdı. Bu yeni ve heyecan verici ilişki, animasyon üretme konusundaki amansız susuzluğumuzu gidermeye yardımcı olacak. Affedersiniz, şimdi bir ağaca NF + TM kazımaya gideceğim.” sözlerini dile getirdi.

    İki şirket bugüne kadar Nick Kroll tarafından yaratılan diziler de dahil olmak üzere birkaç yetişkin animasyon dizisine ortak oldu. Kroll ve komedyen John Mulaney seslendirmede de görev aldı. Netflix ayrıca, Titmouse'tan son zamanlarda fantastik bir evrende yer alan ve Pendleton Ward ve Duncan Trussell tarafından yaratılan bir gösteri olan “The Midnight Gospel” adında başka bir dizi daha sipariş etti. Titmouse, gelişen animasyon endüstrisinin ön saflarında yer alıyor ve Big Mouth ve The Misnight Gospel de dahil olmak üzere etkileyici çeşitli projelerin arkasındaki yaratıcı gücü oluşturuyor.

    Netflix yetişkin animasyonu yöneticisi Mike Moon. “Birlikte cesur, orijinal animasyonlar geliştirmeye ve üretmeye devam ederken Chris, Shannon ve Titmouse'daki tüm ekiple işbirliğimizi genişletmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    Stüdyonun diğer şovları arasında yedi sezon süren ve 2018'de sona eren “Superjail!”, “Black Dynamite”, “Tigtone” ve “Metalocalypse” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top