Hesabım
    Matthew McConaughey ve Nick Pizzolatto Yeniden Bir Arada!

    True Detective'in başarılı senaristi ve oyuncusu yeni bir diziye başlıyor..

    Kevin Winter/Getty Images

    Gerçek bir True Detective birleşmesi yaşanıyor ve bu kesinlikle HBO çalışması değil. Şimdiden kült mertebesine ulaşan HBO antoloji serisinin yaratıcısı ve showrunnerı Nic Pizzolatto, ilk sezonda birlikte çalıştığı ve harika sonuç aldığı aktör Matthew McConaughey ile "Redeemer" adlı yeni bir FX serisi oluşturuyor.

    Gerçekten de, McConaughey, HBO antoloji serisinin muhteşem ilk sezonuna liderlik ettmişti ve her fırsatta Pizzolatto ile tekrar çalışma arzusunu dile getirmişti. Sonunda bu istek gerçekleşiyor! Patrick Coleman'ın romanı The Churchgoer'dan uyarlanacak olan Redeemer, Teksas'ta kayıp bir kadını arayan, onun geçmişini ve komplolarla örülü yolsuzluk olayını öğrenmeye çalışan güvenlik görevlisinin hikayesini konu edinecek. 

    Bilgiler bununla sınırlı değil. THR'ye göre, Pizzolatto genel anlaşmasını HBO'dan çekti ve Disney'in sahip olduğu FX Productions'a taşıdı. McConaughey de FX'le ilk bakış TV anlaşmasını imzaladı ve bu iki yaratıcı zihin FX ailesine katılmış oldu. Pizzolatto, True Detective'in ikinci sezonunda bazı tepkilere maruz kaldı ve HBO'nun sezon 3 için işine fazla karıştığı söylentilerine yol açtı. Sonrasında yaşanan olaylar ise bu dedikoduyu destekler nitelikte oldu. Belki de bu durum yüzünden Pizzolatto, HBO yerine FX'i tercih etti.

    Redeemer'ın taslağı FX'in elinde ve kanal bunu beğenirse pilot siparişi değil direkt sezon siparişi verebilir. True Detective referansına bakacak olursak, sürecin böyle işlemesi muhtemel gözüküyor. True Detective'in geleceğine gelince, THR, HBO'nun üçüncü sezonu kullandığını ama dördüncü sezonun farklı bir showrunner ile ilerleyebileceğini düşündüğünü aktardı. Şimdilik, Pizzolatto FX'in kablo ağında, “Hulu ve FX” ortaklığında, her iki platformda da yayınlanması için projeler geliştirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top