Hesabım
    The Good Place ve Broad City Ekibinden Yeni Komedi!

    Başarılı ekip, HBO Max için yeni bir proje üretiyor..

    Geçtiğimiz on yıl boyunca, herhangi bir televizyon komedisinden hoşlanıyorsanız eminiz ki Mike Schur, Paul W. DownsLucia Aniello ya da Jen Statsky'nin oluşturduğu muhteşem dörtlünün bir şekilde ilgisi var.

    Schur, The Good PlaceParks and Recreation ve Office, kalan üçlüyle birlikte ise Broad City'i üretti. Şimdi, tüm bu yetenekler bir araya geliyor. Son gelen bilgilere göre ekip HBO Max için henüz ismi konulmayan bir komedi pilotu geliştiriyor. Proje, Downs, Aniello ve Statsky tarafından yazılacak. Aniello pilotu yönetecek ve Schur, Fremulon Yapım Şirketi aracılığıyla yapımcılığını yürütecek.

    Dizi, işlevsiz bir arkadaşlık / mentorluk oluşturan iki kadın hakkında karanlık bir komedi olarak tanımlanıyor: 25 yaşındaki şımarık bir genç ve orta yaşlı bir Las Vegas diva bu karakterler olacak. Diğer yapımcılar arasında Statsky, David Miner (3 Arts Entertainment) ve Good Place yapımcısı Morgan Sackett yer alıyor. Schur şu anda Brooklyn Nine-Nine'de de yapımcı. Downs ve Aniello, Scarlett Johansson'ın rol aldığı Rough Night adlı filmin ortak yazarlığını ve yapımcılığını üstlendi. Downs, aynı zamanda Comedy Central’ın The Other Two adlı yapımında danışman olarak çalışıyor ve Aniello, yakın zamanda Awkwafina is Nora from Queens'in pilotunu kanala yönlendirdi. Statsky, Schur’un Parks ve Recreation'ı için yazdı ve şu anda The Good Place'te de yapımcı olarak görev yapıyor.

    Yaklaşan HBO Max komedisi hakkında çok şey bilmesek de, içerik oluşturucuların geçmiş başarıları bizlere güzel bir proje olacağına dair umut vaat ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top