Hesabım
    CBS, "Man with a Plan" ve "Broke"un Yayın Tarihlerini Duyurdu!

    Her iki dizi de aynı gün izleyicilerle buluşacak..

    CBS, yeni sezonu yayınlanacak olan Man with a Plan ve prömiyer yapacak olan Broke adlı dizilerinin yayın tarihlerini açıkladı. Her iki dizi de, The Unicorn ve Carol’s Second Act'in oynayan sezonları bittikten sonra, bu bahar CBS'e gelecek. Broke, Jaime Camil ve Pauley Perrette'nin rol aldığı yeni bir seri. Man with a Plan ise Matt LeBlanc'ın 4. sezonu yayınlanacak son projesi.

    CBS, bahar prömiyerini yapacak olan iki komedi tarihini açıkladı. Man with a Plan, The Unicorn'un oynadığı zaman diliminde, sezon yayınını tamamladıktan sonra 2 Nisan Perşembe günü dördüncü sezonuyla geri dönecek ve yeni komedi Broke da aynı akşam, Carol's Second Act'in yerine yayında olacak. 

    Man with a Plan, Altın Küre Ödülü sahibi Matt LeBlanc'ın, ebeveynlik, evlilik ve ailenin modern zorluklarıyla karşı karşıya kalmasını anlatan bir aile komedisi. LeBlanc dışında oyuncu kadrosunda Liza Snyder, Kevin Nealon, Stacy Keach, Grace Kaufman, Matthew McCann, Hala Finley, Matt Cook ve Kali Rocha yer alıyor. Broke ise, Jaime Camil ve Pauley Perrette'nin başrol oynadığı, yabancı kız kardeş, kız kardeşin aşırı zengin Latin kocası ve kocasının sadık asistanı arasında geçen hikayeye odaklanan, sınıf farklılıkları anlatan ve Natasha Leggero, Izzy Diaz, Antonio Corbo gibi isimlerin de diğer rollerde yer aldığı bir hiciv komedisi.

    CBS'in, iki diziyi de 2 Nisan Perşembe akşamı yayına alacağını tekrar hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top