Hesabım
    Narcos: Mexico'nun 2. Sezonundan Resmi Fragman!

    Netflix Türkiye, dizinin Türkçe altyazılı fragmanını paylaştı..

    Ünlü uyuşturucu patronu Pablo Escobar'ın hayatının ihtişamlı bir dönemini ve son günlerini anlatan Narcos dizisi sonrası Meksika karteli üzerinden devam projesi yayınlandı. Bu kez belli bir kartakter değil de kartel üzerinden, daha geniş bir konuyla yayınlanan dizi, orijinali kadar beğenildi ve devamı kaçınılmaz oldu. Netflix, devam projesini de bitirdi ve 13 Şubat 2020 tarihinde prömiyer yapmaya hazırlanıyor. 

    Narcos: Mexico 2. sezon için heyecanı artırıcı bir fragman ve poster paylaşan Netflix, konu hakkında da geniş bir özet yayınladı. İlk sezon, İngilizce konuşan bir anlatıcının rehberliğinde serüvenini tamamlamış ve anlatıcının kimliği son sahnede ortaya çıkmıştı. Şimdi, Meksika kartelinde El Padrino olmaya çalışan ve imparatorluğunu genişletmek isteyen Miguel Ángel Félix Gallardo'nun hikayesi üzerinden hikaye devam edecek. DEA Ajanı Kiki Camarena'nın ölümüyle intikam duygusunu yoğun yaşayan teşkilat Walt Breslin yönetiminde Leyenda Operasyonu'na başlar ve karteli bitirmek için hareket geçer.

    İkinci sezonda başrolü, ilk sezon sonunda kimliği ortaya çıkan anlatıcı rolündeki Scoot McNairy üstlenecek. Dizide yer alacak diğer oyuncular ise; Mayra Hermosillo, Sosie Bacon, Andrés Londoño, Alex Knight, Miguel Rodarte, Jesse Garcia, Matt Biedel, Jesus Ochoa, Flavio Medina, Alberto Zeni, Jero Medina, Jose JulianNoé Hernandez ve Nat Faxon olacak.

    Narcos: Mexico 2. Sezon, 13 Şubat 2020'de tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top