Hesabım
    The Da Vinci Code Karakteri "Robert Langdon" TV'ye Geliyor!

    Dan Brown'un yarattığı Langdon karakterinin macerası TV'de devam edecek..

    Satış ve izlenme rekorları kıran, beyin fırtınlarına sebep olan ve öenmli bir hayrean kitlesi edinen The Da Vinci Code ve devam projleri sonunda TV'ye de geliyor. Dan Brown'un maceraperest, olağanüstü karakteri Robert Langdon'ın bir sonraki görevi bakalım ne olacak? NBC, Robert Langdon merkezli bir macera serisi yapmak için kitapların haklarını satın aldı.

    Dizinin adı büyük ihtimalle "Langdon" olacak. Langdon'ı daha önce beyaz perdede, Ron Howard'ın yönettiği, üç filmde gördük: The Da Vinci CodeAngels and Demons ve Inferno. Karakterin NBC versiyonu Brown’un ​​The Lost Symbol adlı romanına dayanacak. Roman, Angels & Demons ve Da VInci Code'dan sonra Brown tarafından yazılırken, dizide Langdon, kaçırılan akıl hocasını kurtarmaya, dünya çapında bir komployu durdurmaya ve çözmeye çalışacak. Elbette şifreler, ipuçları ve şüpheler hikayeyi takip edecek.

    Dan Dworkin ve Jay Beattie senaryoyu yazacak ve yürütücü yapımcılık yapacak. Ayrıca prodüksiyonda Brown, Howard, Howard’ın yapım ortağı Brian Grazer ve Imagine Television’dan Anna Culp ile Samie Falvey yer alacak. Kimin Langdon'ı oynayacağına dair hiçbir açıklama yok ama kim seçilirse seçilsin, Hanks dışında birisi ikonik karakteri ilk kez oynayacak.

    Langdon serisi, NBC’nin yeni dönem için sipariş verdiği, Ordinary Joe da dahil olmak üzere altıncı drama pilotu. Ayrıca iki komedi için de doğrudan seri siparişi verdiler. Bunlardan biri Young Rock, Büyüyen bir Dwayne Johnson'un hikayesi. Diğeri ise Tina Fey ve Robert Carlock'un Los Angeles belediye başkanı hakkında, ismi henüz belli olmayan ve Ted Danson'ın oynadığı bir komedi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top