Hesabım
    Before Serisi'nin Yıldızı "Julie Delpy" Netflix Projesinde!

    Delpy, ilk ciddi TV projesinde Netflix ve Canal Plus'la çalışacak..

    Canal Plus Group, Julie Delpy tarafından yaratılan cesur bir komedi olan “On The Verge” ile orijinal dizi anlamında ilk kez Netflix'le güçlerini birleştiriyor. Dizi, Fransız ücretli TV kanalı Canal Plus ve Paris merkezli The FilmTV şirketi Creation Original etiketi ile birlikte geliştiriliyor. Netflix, diziyi bu şirketlerle birlikte üretecek. Proje aynı zamanda Delpy’nin TV dünyasındaki ilk ciddi girişimi anlamına da geliyor.

    Birkaç yıldır “On The Verge” üzerine çalışan yıldız, proje hakkında 2016 yılında Variety ile bir röportaj gerçekleştirmişti. İngilizce dilindeki dizi, Los Angeles'ta bekar ve karmaşık ilişkilerle boğuşan 40 kişilik bir kadın grubunun etrafında şekillenecek. Şovun ardındaki fikir hakkında Variety ile konuşurken Delpy, kırklı yaşlarındaki kadınların klişelerine meydan okuyacağını söylemiş ve şu sözleri eklemişti; “Onları kendileriyle barış içinde hayal ediyoruz, ama gerçek hayatta böyle değiller. Onlara daha önce görmediğimiz bir şekilde göstermek istiyorum. Nee kadar kaba ve çılgın olduklarını erkekler, seks ve ilişkiler hakkında konuştuklarında ortaya çıkarıyorlar".

    Studiocanal'ın diziyi dağıtması bekleniyor ama anlaşma koşulları için hala Netflix ile görüşmelerin devam ettiği de gelen bilgiler arasında. Delpy, Richard Linklater'ın “Before Sunrise”, “Before Sunset” ve “Before Midnight” adlı üçlemesinin kamera önündeki ve arkasındaki çalışmaları ile tanınıyor. Ethan Hawke'nin karşısında oynadığı başrollerin üstüne senaryo da yazan Delpy'nin Fransızca filmeri arasında “Two Days in Paris" ve “Two Days in New York” gibi fimler yer alıyor. Kieslowski'nin meşhur Üç Renk üçlemesinin ikinci bölümü olan "White" performansıyla da tanınan aktris, son olarak 2019 yılında Toronto Film Festivali'nde Platform bölümünde gösterilen, annelik temalı drama “My Zoe” yu yönetti. 

    Fransa'da rakip olmalarına rağmen, Netflix ve Canal Plus Group son birkaç ay içinde ortaklığı daha da büyüttü. Netflix, geçtiğimiz eylül ayında Canal Plus Grubu ile dağıtım anlaşması imzaladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top