Hesabım
    Sarah Shahi, Netflix Draması "Sex/Life"ın Başrolünde!

    Edebiyat uyarlaması proje için çalışmalar başladı..

    Sarah Shahi, yaklaşan Netflix drama dizisi “Sex / Life” ın başrolünde yer alacak. Dizi, bir kadın, kocası ve geçmişileri arasındaki bir aşk üçgeni hikayesi olarak tanımlanıyor. Shahi, kaybedecek her şeye sahip bir kadın olan Billie Connelly adında, on yıl önce  yaşadığı şehir üzerinden arayışları olan bir bir anneyi canlandıracak.

    Fantezi çağrışımlı geçmişiyle bir nostaljik yolculuk yaşayacak olan karakter, çocukluk izlerini de bulmaya çalışacak. Shahi'nin son TV projeleri arasında Showtime'ın “City on a Hill”, “The Rookie”, “Dolly Parton’s Heartstrings”, “Reverie” ve “Chicago Fire” yer alıyor. “Person of Interest” gibi şovlardaki rolleriyle de tanınan Shahi, "The L Word ” ve “Alias ​” dizileriyle de adından söz ettirmeyi başarmıştı.

    CAA ve McKeon Myones Entertainment tarafından tekrar üretilecek olan “Sex / Life”, BB Easton'ın “44 Chapters About 4 Men” kitabından esinlenerek hazırlanacak ve senaryosu yazılacak. Stacy Rukeyser senaryo ve yönetmenliği üstlenip, aynı zamanda showrunner olarak da görev yapacak. J. Miles Dale ve Larry Robins proejnin yürütücü yapımcıları olacak. Netflix, ilk sezon için sekiz bölümlük bir sipariş verdi.

    Rukeyser, son zamanlarda eleştirmenlerin beğenisini kazanan “UnREAL” dizisinde showrunner, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Dizi, 4. sezon öncesi Lifitime'da yayınlandı ve HULU platformuna transfer oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top