Hesabım
    CW, "Kung Fu" Dizisini Yeniden Çekiyor!

    Yeni versiyon Kung Fu için çalışmalar başladı..

    CW, “Kung Fu” dizisinin yeniden çevrimi için pilot bölümleri sipariş etti. Proje, CW'ye gelmeden önce farklı platformda kurulmuştu. “Kung Fu”, Ed Spielman tarafından yaratılan orijinal dizinin yeniden başlatılması anlamına geliyor.

    Yeni versiyonda, orta yaş krizine erken giren genç bir Çinli-Amerikalı kadının üniversiteden ayrılması ve Çin'de izole bir manastıra doğru hayat değiştiren bir yolculuğa çıkması konu ediliyor. Ancak memleketini suç ve yolsuzluk istila ettiğinde geri döner, dövüş sanatları becerilerini ve Shaolin değerlerini topluluğunu korumak, suçluları adalete teslim etmek için kullanır. Proje daha önce Fox'ta bir pilot bölüm siparişiyle kuruldu. Christina M. Kim diziyi hem yazıp hem yönetecek. Martin Gero, Quinn's House aracılığıyla yapımcılığını Greg Berlanti ve Berlanti Productions'tan Sarah Schechter ile birlikte yapacak. Warner Bros.Televizyon ise diziyi çekecek. Orijinal “Kung Fu”, David Carradine'ı Eski Batı'yı gezen bir Shaolin keşişi Kwai Chang Caine olarak karşımıza çıkarmıştı ve ikon bir karaktere dönüştürmüştü. Hatta Quentin Tarantino bu karakterden çok etkilendiği için Kill Bill filminde esinlenmiş, hatta Caradine'ı Bill rolünde oynatmıştı.

    Dizi, 70'li yılların başında, ABC Kanalı'nda üç sezon sürmüştü. Christina M. Kim, şovun ilk sezonundan beri Gero tarafından yaratılan ve Berlanti Productions tarafından üretilen NBC draması “Blindspot” da yazar ve yapımcı  olarak görev aldı. Diğer yapımları arasında “Lost”, “Hawaii Five-0”, “NCIS: Los Angeles” ve “Ghost Whisperer” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top