Hesabım
    Owen Wilson, "Loki" Kadrosuna Dahil Oldu!

    Başarılı oyuncu, Tom Hiddleston'la birlikte oynayacak..

    Getty Images

    Owen Wilson, Comic Book'a göre Tom Hiddleston ile birlikte Disney+ yapımı Loki serisine katıldı. Karakteriyle ilgili ayrıntılar şu an için belli değil ama kaynaklar Wilson'ın “role gerçek bir ahlaksız tavır getirdiğini” söylüyor. 

    Marvel ve Disney+ ortaklığı olan Loki dizisi, zaman periyodunda geri dönecek ve Avengers: Infinity War sonunda ölü olarak bıraktığımız Loki'nin hikayesine odaklanacak. Loki, Thanos'la bir hesaplaşmanın ardından Avengers: Infinity War'da öldü ama Avengers: Endgame'de "Tesseract" sayesinde geçmişe gittik ve alternatif bir zaman diliminde gözaltına alındığını gördük.

    Wilson’ın son dakika haberi, Sophia Di Martino'nun diziye katıldığından beri Hiddleston olmayan ikinci oyuncu duyurusu. Ricky & Morty yazarı Michael Waldron, showrunner olarak görev yapacak ve pilotu yazacak, Sex Education direktörü Kate Herron altı bölümlük ilk sezonunu yönetecek.

    Owen Wilson, kariyerine son yıllarda tekrar hız kazandırdı. Loki kadrosuna eklenen başarılı oyuncu, Wes Anderson'un The French Dispatch, Kat Coiro'nun Marry Me, Mike Cahill'in Bliss ve Jared Hess'in Shanghai Dawn adlı filmlerinde rol alacak ve önümüzdeki birkaç yıl adından sıkça söz ettirecek.

    Loki'nin çekimlerine yakın zamanda başlnacak. Yayın tarihi ise 2021 yılı olarak planlandı ve macera tek sezonla kalmayacak gibi duruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top