Hesabım
    "The Crown" Dizisinde Önemli Gelişmeler!

    Serinin final sezonu ve oyuncu kadrosundan haberler var..

    Çok sevilen ve bol ödül kazanan dönem draması The Crown'dan haberler gelmeye devam ediyor. Son bilgiler, Imelda Staunton'un Kraliçe Elizabeth rolünü üstleneceği ve bunun yaşanacağı beşinci sezonun final sezonu olduğunu söylüyor. 

    Sürpriz haberler, Netflix’in kraliyet dramasının üçüncü sezonunun galasından hemen sonra ve Left Bank tarafından üretilen dördüncü sezonundan önce geldi. Staunton'un birkaç ay boyunca Kraliçe II.Elizabeth rolünü üstlendiği söylendi ve platform, dizinin finaline yaklaşırken bu bilgiyi doğruladı. Tabii Staunton, Claire Foy ya da Olivia Colman'ın aksine, sadece bir sezon boyunca Majestelerini oynayacak. Yaratıcı Peter Morgan uzun zamandır The Crown'un altı sezon olacağını hayal ettiğini, ancak bugün beşinci sezon için hikayeler üzerinde çalışmaya başladığında final sezonu olduğunun netleştiğini bildirdi. 

    The Crown, şaşırtıcı bir biçimde İngiltere'de yılın en çok izlenen ilk on yapım arasına giremedi. Ancak Netflix, geçen yıl genel bir anlaşma yaptıktan sonra Morgan ile çalışmaya devam edecek. Morgan, Imelda Staunton'u beşinci ve son sezon için Kraliçe Elizabeth olarak karşımıza çıkaracak.

    Imelda Staunton, “The Crown'ı en baştan izlemeyi çok sevdim. Bir aktör olarak, hem Claire Foy hem de Olivia Colman'ın Peter Morgan’ın senaryolarına nasıl özel ve benzersiz bir şey getirdiğini görmek bir zevkti. Böyle olağanüstü bir yaratıcı takıma katıldığım ve diziyi sonucuna götürdüğüm için gerçekten onur duyuyorum.” açıklamasında bulundu.

    Geçtiğimiz yılın sonbahar mevsiminde 3. sezonunu izlediğimiz The Crown, bu yıl 4. sezonunu, önümüzdeki yıl da 5. ve final sezonunu yayınlayıp yayın hayatını bitirecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top