Hesabım
    Toni Collette ve Netflix'ten Yeni Dizi Geliyor!

    "Pieces of Her" adlı diziden ilk detaylar geldi..

    Toni Collette, ikinci kez Netflix'le ortak bir projede yer alacak. Karin Slaughter'in aynı adlı romanına dayanan yeni dizi “Pieces of Her” için anlaşma imzalandı ve başrol yetenekli oyuncunun oldu. Collette, daha önce eleştirmenlerce beğenilen drama “Unbelievable” da rol almış ve ilk Netflix projesini hayata geçirmişti.

    “Pieces of Her”de sakin bir Gürcistan kasabasında yaşanan bir şiddet eylemi 30 yaşındaki Andy Oliver ve annesi Laura için beklenmedik olay zincirini de beraberinde getirir. Cevaplar için umutsuz olan Andy, Amerika'da tehlikeli bir yolculuğa çıkar ve ailesinin karanlık, gizli geçmişi onu kendine doğru çeker. Rol, Collette'nin kariyeri boyunca elde ettiği birkaç önde gelen televizyon rolünden birini işaret ediyor. Son zamanlarda “Unbelievable”daki rolü için Altın Küre'ye aday gösterildi ve daha önce övgüler topladığı Showtime dizisi “United States of Tara”da iki Altın Küre ve iki Emmy ödülüne aday gösterildi. .

    Toni Collette ilk çıkışı 1999 yılında gerçekleştirmiş ve o yılın en iyi filmlerinden The Sixth Sense'te rol almıştı. Bu rolü ona en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı kazandırdı. Son zamanlarda ise “Knives Out”, “Velvet Buzzsaw” ve “Hereditary” gibi önemli filmlerde rol aldı.

    Charlotte Stoudt, “Pieces of Her” filminde yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Bruna PapandreaSteve Hutensky ve Casey Haver ile birlikte Made Up Stories adına yapımcılık görevini üstlenecek. Minkie Spiro sekiz bölümlük sezonun tamamını yönetecek.

    Uyarlanan kitap, 37 dilde yayınlandı ve dünya çapında 35 milyondan fazla satış rakamı yakaladı. Yazar Slaughter, New York Times en çok satanlar listesine giren “Pretty Girls” ve “The Good Daughter” gibi 18'den fazla roman yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top