Hesabım
    Yeni Gençlik Dizisi "I Am Not OK with This"ten İlk Video Yayında!

    Netflix, bir gençlik diziyle daha geliyor..

    Netflix, son dönemde fazla mesai harcadığı ve olumlu dönüşler aldığı gençlik projelerine bir yenisini daha ekliyor. The End of the F...ing World ve Sex Education gibi dizilerin izinden giderek hazırlanan yeni dizinin adı "I Am Not OK with This" olarak belirlendi ve ilk video yayınlandı.

    Dizi, çok sevilen Stranger Things'in yapımcıları ve The End of the F...ing World'ün yaratıcıları ve yönetmeni tarafından üretilecek. Charles Forsman'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan yapım, son zamanların gözde dizileri gibi bir büyüme hikayesi olacak. 15 yaşında, lise hayatını sürdüren Sydney, süper güçleri olduğunu anlar. Ailesinin karmaşık ilişkileri ve cinselliğini keşfetme sürecini bu güçleriyle atlatmayı deneyen Sydney, bir yandan da lise hayatının zorluklarıyla boğuşur. 

    Son olarak The End of the F...ing World'ü çeken Jonathan Entwistle'ın yöneteceği dizinin başrolünde, It filmleri ve Sharp Object dizisiyle karşımıza çıkan genç oyuncu Sophia Lillis var. Ona eşlik eden oyuncular ise Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins, Aidan Wojtak-Hissong, Zachary S. Williams ve Richard Ellis gibi isimler.

    Dizi, 30'ar dakikalık 8 bölümden oluşacak ve 26 Şubat 2020 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak. Henüz ikinci sezon bilgisi yok ama benzer dizilerin başarısı düşünüldüğünde devam edeceğini tahmin etmek zor değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top