Hesabım
    Bron/Broen'in Yönetmeninden Yeni Drama Geliyor!

    Bron/Broen ekibi, yine iddialı bir dizi hazırlıyor..

    Endemol Shine Group'un sahibi olduğu İsveçli yapım şirketi Filmlance International, Henrik Georgsson (“Bron / Broen”) tarafından yönetilen psikolojik bir dram mini dizisi olan “Tsunami” yi üretecek. İsveçli yayın kuruluşu SVT tarafından ortak olarak üretilen “Tsunami”, felaket sonrasında Stockholm'de geçen bir hikayeyi anlatacak. 

    Sürükleyici dram, insanların doğal bir felaketle karşı karşıya kaldıklarında nasıl davrandıklarını araştırıyor ve Tayland'da kaybolan, dolandırıcılıktan şüphelenilen Tomas'ın yolculuğunu takip ediyor. “Tsunami” Sara Kadefors'un (“Sandor & Ida”) orijinal bir fikrine dayanıyor. TrustNordisk, “Tsunami” ye uluslararası satışlar da düzenledi ve dizi yurt dışına da açılacak. 

    Filmlance International'ın genel müdürü Anders Landström “Filmlance, küresel pazar için ilgi çekici yerel hikayeler sunuyor ve bununla gurur duyuyoruz. Dramaların insanları zorlayan meseleleri kışkırttığını ve bu şekilde üstesinden geldiğini düşünüyoruz”dedi. Filmlance International'ın yapımlaerı arasında Georgsson tarafından yönetilen ve dünya çapında yedi yeniden çevrimi yapılarak 200'e yakın ülkeye satılan “Bron / Broen” bulunmaktadır.

    Şirketin gelecek projeleri arasında Fredrik Backman'ın HBO Avrupa için uyarladığı romanı “Beartown” yer alıyor. Bu arada Endemol Shine Group’un öngörülen yabancı dilde gösterileri arasında; Norveç’in HBO Avrupa projesi “Beforeigners”, İspanya’nın Netflix için ürettiği "Idhun Memories”, Hindistan'ın Netflix projesi “Bombay Begums”ve Hollanda dizisi “The Councilman" bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top