Hesabım
    Tom Hiddleston, Netflix'in Politik Gerilim Dizisi 'White Stork'un Başrolünde!

    Hiddleston, Loki'den sonra bir TV projesinde daha yer alacak....

    Tom Hiddleston, post-gerçekçi dünyanın paradoksu olarak tanımlanan bir hikayeye sahip Netflix siyasi gerilim dizisi olan White Stork'un (eski adıyla Spadehead olarak bilinen) başrol oyuncusu olarak belirlendi. İngiliz drama dizisi, platformun hit dizilerinden Sex Education'ın arkasındaki şirket Eleven'den geliyor.

    Netflix, Christopher Dunlop tarafından üretilen ve Kristoffer Nyholm (Taboo) tarafından yazılıp yönetilen White Stork için 10 bölümlük bir sipariş verdi. Dizi, pilot bölün onayını otomatik geçti ve sezonluk planlamaya dahil edildi. White Stork'ta, James Cooper (Hiddleston) parlamentoya seçilir ve daha büyük hedefleri vardır. Asher Millan, onun gerçek kişiliğini ve geçmişinin derinliklerinde gömülü olan, potansiyel olarak zarar verici sırları çabucak ortaya çıkarır. Her şeyi parçalamakla tehdit edecek kadar önemli sırlardır bunlar. Kariyeri, evliliği, hatta kampanyasını destekleyen güçlü insanları bile etkileyecek sırlar! 

    Tom Hiddleston kariyerinin başlarında drama ve biyografi filmlerinde yer alsa da son yıllarda Marvel filmlerinde ve diğer blockbuster yapımlarda boy gösterdi. TV kariyerinde ise AMC'de yayınlanan İngiliz mini dizisi The Night Manager performansıyla Altın Küre kazandı ve Emmy adaylığı elde etti. Hiddleston, şu sıralar White Stork'un yanı sıra Loki dizisinin hazırlıklarıyla da meşgul.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top