Hesabım
    Chris Pratt ve Antoine Fuqua'dan "The Terminal List" Geliyor!

    Başarılı ikili, aksiyon gerilim dizisi için yeniden bir arada..

    Chris Pratt, Jack Carr’ın çok satan romanından uyarlanan The Terminal List'in başrolü ve baş yapımcısı olarak televizyona dönüşü yapıyor. Antoine Fuqua ve Fuqua Films tarafından üretilecek olan dizinin yazarı David DiGilio (Traveler, Strange Angel) olacak. Drama, Civic Center Media aracılığıyla, MRC'nin UTA ile ortak TV girişimi olan MRC Televizyonu için geliştiriliyor.

    DiGilio tarafından yazılan ve Fuqua tarafından yönetilen The Terminal List, derin psikolojik sorularla dolu bir komplo gerilimi olarak tanımlanıyor. Dizi, SEALekibinin gizli bir görev sırasında pusuya düşürülmesi ve sonrasını Reece adlı karakter üzerinden anlatacak. Reece, görevin çelişkili kararları ve suçluluğuyla eve döner. Bununla birlikte, yeni kanıtlar ortaya çıktıkça Reece, kendisine karşı çalışan karanlık güçleri keşfeder.

    Pratt, eski bir SEAL üyesi olan özel operasyon ekibi lideri Carr'ın kitabının haklarını elde etti ve Fuqua'ya getirdi, sonra birlikte MRC'ye götürdüler. Pratt ve Fuqua, daha önce Pratt'in Denzel Washington ve Ethan Hawke'la birlikte oynadığı The Magnificent Seven'da birlikte çalıştılar. Pratt, televizyona CW’nin Everwood’undaki başrolle başladı ve a kategori film yıldızı olmadan önce NBC’nin Parks & Recreation projesinde rol aldı. Son olarak dünya çapında 2.7 milyar doların üzerinde hasılat elde eden Avengers: Endgame'de oynayan Pratt, Avengers: Infinity WarGuardians of the Galaxy ve Jurassic World'de de yer almıştı.

    Civic Center Media, MRC Television ile birlikte HBO mini dizisi The Outsider'ı üretti. MRC TV’nin şu anki listesinde Netflix'te üçüncü sezonuna giren Ozark ve Hulu için üretilen The Great bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top