Hesabım
    ‘Spider-Man: Homecoming ve ‘Will & Grace’in Yazarlarından Yeni Komediler Yolda!

    İki ekip, komedi dizileri için CBS'le anlaştı..

    CBS, 2020-2021 sezonu için değişik anlatım tarzı barındıran iki adet yeni komedi dizisi siparişi verdi. İki komedi dizisi de daha önce hayran kitlesi elde eden isimlerden geliyor.

    Bunların ilki, yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını “Will & Grace” in ortak yaratıcıları olan Max Mutchnick ve David Kohan'ın yapacağı "Please Hold for Frankie Wolfe" adlı dizi. Wolfe, sadece iş yaşamına odaklanmış, isanlara karşı kaba, zor bir iş kadını olarak tanımlanıyor. Frankie’nin imkansız derecede kırılgan ve nevrotik kız kardeşi Tommie, bazı kararlar alıp hayatını farklı bir yönde yaşamaya karar verir ve yaşadığı şehri terk edip Frankie'nin yanına gelir. Frankie, onu içeri alıp almamak konusunda oldukça kararsızdır. Diziyi, Universal Television projeyi üretecek.

    Bir sonraki projenin yürütücü yapımcı ve yazarları ise Corinne KingsburyJohn Francis Daley ve Jonathan Goldstein. Kingsbury en son CW dizisi “In the Dark” ı oluştururken, Daley ve Goldstein gişe rekorları kıran Marvel filmi “Spider-Man: Homecoming” için senaryo yazdılar. Pilot bölümdeki hikayede, Penelope’in kariyeri, kocasınınkiyle tam olarak aynı zamanda başlıyor. Kariyerlerine önem veren ikili, oğulları Georgia'ya bakması için Penelope'nin bekar annesini yanlarına çağırmaya karar veriyorlar ama onun, daha fazla ilgi ve alakaya ihtiyacı olduğunu bilmiyorlar. Kapital Entertainment'dan Aaron Kaplan ve Dana HonorWendi Trilling ile birlikte yapımcılık yapacak. Diziyi, CBS Television Studios üretecek.

    İki dizi için de net bir tarih yok ama komedilerden birinin 2020 sonları, diğerinin ise 2021'in ilk yarın yayın hayatına başlaması olası gözüküyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top