Hesabım
    Viola Davis'in Michelle Obama'yı Canlandıracağı "First Ladies"ten Son Detaylar!

    First Ladies adlı dizi, ilk sezon onayını aldı..

    Showtime, ilk sezonu eski first lady Michelle Obama hikayesiyle başlayacak ve Viola Davis'in oynadığı bir saatlik drama First Ladies'e sezon onayı verdi. Davis ayrıca, geçen ağustos ayında imzaladığı bir anlaşma neticesinde dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

    Dizinin yazarı Aaron Cooley olurken, yapımcılar Davis ve Julius Tennon'ın JuVee Productions şirketi, Cathy Schulman'ın Welle Entertainment şirketi, Jeff Gaspin'in Gaspin Media'sı ve Brad Kaplan. Showtime ve Lionsgate TV ise ortak yapımla diziyi çekecek. Cooley tarafından yazılan First Ladies, Amerika'nın karmaşık ve karizmatik firts lady karakterlerine odaklanacak. Önemli kararların gizlice alındığı Beyaz Saray'ın doğu kanadında yaşanan gerçekler dizide karşımıza çıkacak. Dizi, gizemli kahramanların kişisel ve politik hayatlarındaki perdeyi kaldıracak ve ilk sezon, Eleanor Roosevelt, Betty Ford ve Michelle Obama'ya odaklanacak.

    Showtime Networks Eğlence Başkanı Jana Winograde, “Tarihimiz boyunca cumhurbaşkanlarının eşleri, yalnızca ülkenin liderleri üzerinde değil, ülkenin kendisi üzerinde de dikkate değer bir etki yarattı. First Ladies, Showtime'ın drama ve siyaset temeline mükemmel uyum sağlayarak, hem kişisel hem de yerel olayların siyaseti nasıl etkilediğini ortaya koyacak. Viola Davis'in Michelle Obama'yı oynaması bir rüya gibi ve bu seri için daha iyisi olamazdı.” dedi.

    Dizinin fikri, Cooley'in Lady Bird Johnson hakkında yazdığı bir senaryodan esinlenen Schulman'dan kaynaklandı. Schulman’ın kadınlara yönelik içerik hazırlamaya adanmış Welle Entertainment şirketinin misyonu doğrultusunda, Amerikan tarihi başkanlıklarına kadınlar üzerinden bir bakış açısı getirilecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top