Hesabım
    Sanaa Lathan ve Lior Raz, Suç Dizisi "Hit and Run"ın Kadrosunda!

    Netflix'ten yeni bir suç dizisi geliyor..

    Build Youtube

    Fauda adlı diziden tanıdığımız Lior Raz, Hit and Run'ın yaratıcılarından biri ve yürütücü yapımcısı olacak. Aksiyon seri, Netflix için üretilecek. The Affair'den tanıdığımız Sanaa Lathan'ın baş kadın oyuncu olacağı dizide Kaelen Ohm (Queen of Spades), Moran Rosenblatt (Fauda), Gregg Henry (Scandal) ve Gal Toren (Para Aduma) diğer önemli rollerde yer alacaklar.

    Netflix serisi Fauda'nın ortak yaratıcıları ve yönetici yapımcıları Raz ve Avi Issacharoff ile Amazon komedisi Z: The Beginning of Everything'ın yaratıcıları Dawn Prestwich ve Nicole Yorkin tarafından yaratılan ve yazılan şov, dokuz bölümden oluşacak. Hit ve Run, karısı Tel Aviv'de gizemli bir kazada öldürüldüğünde hayatı altüst olan mutlu bir evli adam üzerine odaklanıyor. Kederli ve kafası karışmış adam, ABD'ye kaçan eşinin katillerini arıyor ve eski sevgilisi Naomi'nin yardımıyla sırları ortaya çıkarmaya çalışıyor.

    Issacharoff, Raz, Prestwich ve Yorkin birlikte yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Kimberlin Belloni, Peter Principato, Itay Reiss, David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks da prodüksiyon yaparken, Mike Barker (The Handmaid’s Tale) beş bölüm yönetecek.  

    İsrail'de çekimlerinin çoğu yapılan Hit and Run, kalan sahneler için çalışmalarını Amerika'da sürdürüyor. Dizinin yıl bitmeden Netflix platformunda yayınlanması bekleniyor. Lior Raz son olarak 6 Underground ile karşımıza çıkarken, Sanaa Lathan, The Affair'da rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top