Hesabım
    HBO'nun Yeni Romantik Komedisi "Run"dan Son Detaylar!

    Merritt Wever ve Domnhall Gleeson başrollerde..

    HBO, Run adlı yeni bir komedi dizisinin çekimlerini tamamladı ve yayın tarihini açıkladı. Dizi, 12 Nisan 2020 tarihinde prömiyer yapacak ve oyuncu kadrosunda Merritt Wever ile Domnhall Gleeson yer alacak.

    HBO'nun yeni yarım saatlik komedi dizisi "Run", Vicky Jones tarafından yazılan ve üretilen bir yapım. Her şeyi bir kenara bırakıp, üniversitedeki sevgilisiyle iletişime geçen ve 17 yıl önce yaptıkları anlaşmayı yerine getirmek için onu New York'ta buluşmaya davet eden bir kadının hayatı antalıyor. Dizi ayrıca HBO NOW, HBO GO, HBO On Demand ve iş ortaklarının akış platformlarında da sunulacak.

    Emmy Ödülü kazanan Merritt Wever (Godless, Nurse Jackie) ve Domhnall Gleeson (Star Wars: Rise of Skywalker, Ex Machina) dizinin başrollerinde. Sıradan bir yaşam süren Ruby Richardson, üniversitedeki sevgilisi Billy Johnson'a ulaşır. 17 yıl önce birlikte olduklarında bir anlaşma yapmışlardır. Biri diğerine RUN yazdığında ve gereken cevabı aldığında buluşacaklardır. Ruby, notu yazar ve Billy'i beklemeye başlar.

    Birinci sezon için anlaşılan konuk yıldızlar arasında Emmy, Altın Küre ve SAG sahibi Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Ruby ve Billy'nin yolculuğunda buluştuğu bir kadını canlandıracak. Ruby'nin kocası Laurence olarak Rich Sommer (Mad Men), polis dedektifi Babe Cloud rolüyle Tamara Podemski (Coroner) ve Fiona rolüyle Archie Panjabi (The Good Wife) dizide yer alacak. 

    Dizinin yürütücü yapımcıları, Vicky Jones, Phoebe Waller-Bridge, Jenny Robins, Kate DennisEmily Leo ve Oliver Roskill olurken, yapımı Sharp Object'i de çeken "eOne" şirketi üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top