Hesabım
    Medyada En Çok Konuşulan Dizi "Mucize Doktor" Oldu!

    Yeni yılın ilk ayına Mucize Doktor damga vurdu.

    Yeni yılın ilk haftasında ara veren ve reyting savaşları için geri dönen yerli diziler, her alanda kıyasıya bir mücadele içinde. Sadece reytingler değil, sosyal medya va basında da bir yarış içindeler ve bu yarışın geçen ayki galibi çok konuşulan Muciz Doktor dizisi oldu. 

    Ülkenin önde gelen medya takip kuruluşlarından biri olan Ajans Press, yeni yılın ilk ayına ait raporu çıkardı. 4 binin üzerinde gazete ve dergi üzerinden yapılan araştırma sonuçlarına göre, hakkında en çok haber ya da makale çıkan dizi Mucize Doktor oldu. Fox TV'de yayınlanan dizi, tam 134 haberler birinci sırada bulunuyor. İkinci sırada ATV yapımı Kuruluş Osman geliyor ve haber sayısı 113. Bu ikiliyi uzun bir süredir yayında olan Kanal D dizisi Arka Sokaklar 97 haberle takip ederken, listenin dördüncüsü 90 haberle Hekimoğlu olarak görülüyor. İlk beşe girmeyi başaran son dizi ise 82 haberle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz.

    Medyanın en çok konuştuğu ve haberlerinde yer verdiği dizilerin listesinin devamında ise şu yapımlar yer aldı: Yayın hayatına yeni başlayan Babil dizisi 81 haberle 6. sırada, Yine yeni dizilerden Sefirin Kızı 77 haberler 7. sırada, birkaç sezondur gözde olan Çukur ve Bir Zamanlar Çukurova 73'er haberler 8 ve 9. sırada, Zemheri ise 72 haberle 10. sırada yer aldı. Yeni ve eski dizilerin karışık sıralandığı listede, bakalım Şubat ayında hangi dizi liderliğe oturacak. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top