Hesabım
    Barry Keoghan, "Y: The Last Man"in Başrolünden Ayrıldı!

    Çizgi roman uyarlaması başrol oyuncusunu kaybetti.

    FX'in çizgi roman uyarlaması olan post-apokaliptik dizisi “Y: The Last Man” başrol oyuncusunu kaybetti. 2018 yılında proje ilk açıklandığında diziye dahil olan Barry Keoghan diziden ayrıldığını açıkladı. Keoghan, "Y: The Last Man"in başrolünde yer alacaktı.

    Dizide, Yorick Brown adlı ana karakteri oynamaya hazırlanan Barry Keoghan'un diziden çıktığını Variety doğruladı. Keoghan ve FX temsilcileri, yorum taleplerine henüz yanıt vermedi. Bu kararın, oyuncuya mı yoksa yapımcılara mı ait olduğunu şimdilik öğrenemeyeceğiz. Brian K. Vaughan ve Pia Guerra'nın çizgi romanlarına dayanan dizide Eliza Clark, birkaç ay önce projeden çıkan orijinal showrunners Michael Green ve Aïda Mashaka Croal'ın yerine geçti. “Y: The Last man” aslında 2019 başları için FX tarafından sipariş edilmişti.

    Proje, kıyamet sonrası bir atmosferde hayatta kalan tek bir erkek üzerinden ilerliyor. Diane Lane, Lashana Lynch, Juliana CanfieldMarin Ireland ve Amber Tamblyn ile birlikte rol alacak ve bu grubun liderliğini yapacak. Şu an kimin oynayacağı belli olmayan Brown karakteri, dünya çapındaki bir veba sonrası hayatta kalan tek erkek olarak bütün sırları çözme mücadelesi verecek.

    Y: The Last man” uyarlama girişimleri on yıldan uzun süredir devam etmekte olup, haklar ilk olarak 2000'lerin sonunda potansiyel bir uzun metraj filmi için New Line tarafından satın alınmıştı. New Line'ın hakları sona erdikten sonra FX, iki yıldan fazla süredir geliştirilmekte olan bir dizi uyarlaması üzerinde çalışmaya başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top