Hesabım
    "Power" İçin İki Spin-off Projesi Daha Geliyor!

    Power hayranları için müjdeli haber..

    Power” hayranları ikramiyeyi vurdu, çünkü Starz resmi olarak üç gösteri daha sipariş etti. Haberler, orijinal serinin finalinin yayınlanmasına saatler kala geldi. Önceden duyurulan “Power Book II: Ghost”un yanı sıra “Power Book III: Raising Kanan”, “Power Book IV: Influence” ve “Power Book V: Force” un da resmi olarak onay aldığı duyuruldu.

    “Raising Kanan”, “Power” karakteri Kanan Stark'ın ilk yıllarında, yani ‘90'lı yılların başında geçecek. “Influence”, siyasi güç arayışındaki Rashad Tate'i takip edecek. “Force” ise Tommy Egan'ın geçmişle bağlarını kestiği ve New York'u arka plana iyice yerleştirdikten sonraki dönemini anlatacak. Larenz Tate,“Influence”ta Rashad Tate dönüşümü yaşayacak, Joseph Sikora ise “Force” için Tommy olarak geri dönecek.

    “Ghost” geçen yıl ilan edildi ve orijinal dizinin köklerini anlatacağı açıklandı. Mary J. BligeMethod Man ve orijinal “Power” oyuncu kadrosunun birkaç üyesi rol alacak. Starz'ın başkanı ve CEO'su Jeffrey Hirsch “Televizyon tarihinde sadece birkaç seçkin gösteri, aynı anda dört tane aktif prodüksiyon ve geliştirme adımı attı. Bu yeni ve heyecan verici bölümler, “Power”ın en tartışmalı karakterlerinden bazılarının yolculuğuna devam ederken, kendi içinde bir sınıfta büyüyen karmaşık, farklı karakterlerden oluşan bir topluluk da sunuyor.” dedi.

    Dört şovun hepsi Lionsgate Televizyonu'ndan geliyor. Orijinal dizi yaratıcısı ve şovmen Courtney A. Kemp yönetici yapımcı olacak ve Curtis “50 Cent” Jackson ile birlikte bu görevi üstlenecek. Diğer yönetici yapımcılar arasında Atmosphere Entertainment MM aracılığıyla Mark Canton, End of Episode's adına Chris Salek ve Danielle DeJesus, Shana Stein ve Bart Wenrich yer alıyor.

    Starz geçen yıl “Power”ın altıncı sezonunun gösterinin son sezonu olacağını duyurdu. Ayrıca Starz, son iki sezon boyunca çoklu platform görüntülemesinde bölüm başına ortalama 10 milyon izleyicinin olduğunu bildirdi. Bu rakamlar spin-off projelerin çokluğunu da bir anlamda açıklamış oluyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top