Hesabım
    "Sex Education" 3. Sezon Onayını Aldı!

    Netflix, sevilen gençlik dizisine 3. sezon onayı verdi.

    Eric ve Oatcake daha fazla Sex Education için yola devam ediyorlar. Netflix, izleyici ve eleştirmenlerce beğenilen gençlik dramasını bir sezon daha yeniledi ve 3. sezon onaynı verdi. Haber, yayıncı tarafından Twitter hesabındaki bir video aracılığıyla duyuruldu.

    Dizi, seks terapisti annesiyle (Gillian Anderson) yaşayan, deneyimsiz, sosyal açıdan garip bir lise öğrencisi olan Otis Milburn (Asa Butterfield) üzerine odaklanıyor. Otis, seks konusunda isteksiz bir uzman ama Moordale Lisesi'nde statü kazanmak için bilgisini kullanabileceğini fark ediyor ve diğer öğrenciler için bir yeraltı seks terapisi kliniği kurmak için kötü kız Maeve (Emma Mackey) ile birlikte çalışıyor. Sezon 2, Otis'in Ola (Patricia Allison) ile ilk romantik ilişkisine başlamasıyla ilerledi ama kontrol edilemeyen ereksiyonlar ve deneyimler, annesinin Ola'nın babası Jakob (Mikael Persbrandt) ile birlikte olduğu gerçeği ve yeni ortaya çıkan romantizm Otis'i bir hayli zorladı.

    2. sezonda, Otis'in en iyi arkadaşı Eric (Ncuti Gatwa), okul müdürü Groff (Alistair Petrie) ve oğlu Adam (Connor Swindells) arasında da merak uyandırıcı bir ilişki gelişmekteydi. Bu ilişkinin ve Eric'le Adam'ın arasının nasıl olacağını 3. sezonda öğrenmemiz gerekecek. Twitter videosunda Petrie, 3. sezon onayını duyuruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top