Hesabım
    ABC," The Doctor"a Yeni Sezon Onayı Verdi!

    The Doctor, 4. sezon onayını aldı.

    ABC, Oscar'lardan sonraki sabah en yüksek puan alan gösterilerinden biri için yeni sezon onayı verdiğini duyurdu. Disney'e ait platform, The Good Doctor'un 4. sezonunu onayladı ve hayranlar için müjdeyi verdi. ABC Entertainment başkanı Karey Burke tarafından açıklanan haber, 3. sezonun 13. bölümünden hemen sonra geldi. 

    Burke, “The Good Doctor, pazartesi geceleri için mihenk taşıdır ve izleyicilerin bağ kurabildiği kalpten dizilerden biridir. David Shore'un düşünceli hikaye anlatımı, Freddie Highmore'un Dr. Shaun Murphy olarak yaptığı nüanslı performansın liderliğindeki inanılmaz oyuncu kadrosu ile birleştiğinde ortaya çıkan sonuç harika oluyor. Bu diziyi son üç sezonda bir patlama haline getiren şey tam olarak bu ve bizi bir sonraki noktaya götürdüklerini görmek için heyecanlıyım.” dedi.

    Sony Pictures Television ve ABC Studios tarafından üretilen şov, otizm ve savant sendromlu genç bir cerrah olan Dr. Shaun Murphy (Highmore) etrafında toplanıyor ve olağanüstü tıbbi hikayelerini St. Bonaventure Hastanesi'nin cerrahi ünitesinde kullanmaya devam ediyor. Dostluklar derinleştikçe Shaun mücadele etmeye devam ediyor, romantik ilişkiler kuruyor ve daha önce hiç olmadığı kadar çok çalışarak, bir cerrah olarak yeteneklerinin hayat kurtaracağını meslektaşlarına kanıtlamaya çalışıyor.

    The Good Doctor” ABC'nin bu sezon tüm doğrusal ve dijital platformlarda, 15,6 milyon çok platformlu izleyici sayısıyla en çok izlenen şovlarının başında geliyor. Sony Pictures TV'nin başkan yardımcısı Jason Clodfelter “Tüm sürekli destekleri için ABC'ye ve The Good Doctor'ı tam olarak televizyona getirdiği için David Shore'a inanılmaz müteşekkiriz. Şovun karmaşık, şaşırtıcı ve duygusal yolculuğu şu an için mükemmel bir reçete.”diye ekledi. David Shore baş yapımcı ve aynı isimde Güney Kore formatına dayanan dizide showrunner olarak görev alıyor, Daniel Dae Kim, Erin Gunn, David Kim ve Sebastian Lee de yapımcı olarak projede yer alıyor.

    Başlıca rollerde Highmore'a ek olarak, Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Beau Garrett, Hill HarperRichard Schiff ve Tamlyn Tomita yer alıyor. Dizinin 3. sezonu şu sıralarda devam ediyor ve 5 bölüm sonra sezon finali yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top