Hesabım
    Will Arnett, BoJack Horseman'ın Geleceği Hakkında Konuştu

    BoJack'i seslendiren Will Arnett, gelecek için umutlu konuştu..

    BoJack Horseman” yıldızı Will Arnett, iptal kararı sonrası dizi için “bırakması zor” ifadesini kullanırken, oyuncu kadrosunun hala gösterinin gelecek tekrar etemesi için umutlu olduğunu itiraf ediyor. Gösterinin 2014'teki çıkışından bu yana BoJack'i seslendiren Arnett, Variety'ye konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

    Arnett; “Acısıyla tatlısıyla yaptıklarımızdan memnunum. Raphael Bob-Waksberg inanılmaz bir yazar ve böyle bir şeyin parçası olmak, biraz da sürekli çalışmak zorunda olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Hayranların iptal kararına tepki göstermesinden dolayı çok memnunum. Hayatınız boyunca pek çok şey yapıyorsunuz ve gerçekten çok özel bir şeyin parçası olduğunuzu anladığınızda, onu tanımak için bir dakikanızı ayırmanız önemlidir. BoJack serüveni havalı, tuhaf bir zamandı.” dedi

    Şimdiden kült mertebesine ulaşan animasyonlu yetişkin komedi, geçen ay sona erdi. 31 Ocak'ta son bölümü yayınlanan seri iptal kararıyla, özellikle sosyal medyada çok konuşuldu. Arnett şimdilik Liverpool'daki en büyük önceliği olan futbol komedisi “The First Man” üzerinde çalışıyor. Variety, son iki yılda sporla ilgili orijinallere büyük yatırım yapan Amazon'un, ellerinde çok fazla zaman ve para bulunan üç genç futbolcuyu izleyen gösteriyle ilgilenen platformlar arasında olduğunu öğrendi. Gelecek ay teslim edilecek altı bölümlük dizide şu anda ek çekimler yapılıyor ve ünlü Liverpool F.C. ile bir bölüm çekmeye hazırlanıyor.

    Oyuncu, bir yandan da Quibi için yeni bir animasyon dizide seslendirme yapacak. Yeni proje için; “Daha önce böyle bir şey olmadı, bu çok benzersiz ”diyen aktör, “Farklı günlere ve o gün için burçlar üzerine yoğunlaşacak bir hikaye olacak ama bunu komik ve saygısız bir şekilde yapacak." sözlerini de açıklamasına ekledi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top